Futbola Yenicespor da başlayan Kenan Evren, Bandırmaspor, Giresunspor, Çorumspor, Düzcespor, Ankara Demirspor, Espiye Belediyespor, Kurtuluşspor formaları giymişti. Tecrübeli oyuncu Yenicespor'a tekrar döndü.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

İmza töreninde konuşan Yenicespor Basın Sözcüsü Ali Göztepe, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Göztepe yaptığı açıklamada; "Süper Amatör Liginde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Yenicespor'u tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Yenicespor'u hak ettiği yere taşıyabilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu sene başarılı olmak için büyük çaba gösteriyoruz. Teknik ekibimiz ve futbolcu kardeşlerimizle yoğun mesai harcıyoruz. Yenicespor'da yetişen, Yenicespor ile bütünleşmiş bir oyuncumuz ile sözleşme imzalamanın keyfini yaşıyoruz. İnanıyorum ki Kenan Evren, Yenicespor'a başarı ile hizmet edecektir. Kariyerleri belli, kişilikleri sağlam futbolcuların, takımımıza büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum" dedi.

Nihayet,Beşiktaş 5 maç sonra galibiyetle tanıştı Nihayet,Beşiktaş 5 maç sonra galibiyetle tanıştı

1 SENE SONRA TEKRAR BURADAYIM

Yenicespor ile sözleşme imzalayan Kenan Evren de şunları söyledi: "Vermiş olduğumuz 1 senelik ayrılığın ardından tekrar kulübüme döndüğüm için çok mutluyum. Buradaki arkadaşlık ortamı ve imkanlarımız ile inşallah hedeflediğimiz başarıları bu sene gerçekleştireceğiz. Yönetimiyle oyuncu grubuyla aşina olduğum Yenicespor da terimin son damlasına kadar mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Özellikle biz ve yönetime çok iş düşmekte ayrıca kulübümüze desteğini esirgemeyen taraftarlarımızın da bu sene aynı heyecanı bizimle paylaşmasını istiyoruz" dedi.