FESTİVAL MİSAFİRLERİ GELDİ

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 31'incisi düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat Festivali Cumartesi günü başlıyor. Festival için yurt dışından şehrimize davet edilen kardeş şehirlerin heyetleri de İnegöl'e gelmeye başladı. İlk gelen heyet, Adigey bölgesinden Tahtamukay Belediye Başkanı Ali Neujrok ile beraberindeki delegasyon oldu.

Tahtamukay heyeti, İnegöl ziyareti kapsamında bugün Belediye Başkanı Alper Taban'ı da ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Tahtamukay Belediye Başkanı Ali Neujrok,

"Bizi buraya davet ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Alper Başkanımızın da Başkanlığını kutluyoruz, tebrik ediyoruz. İki tarafın da karşılıklı gelip gitmelerinin bizi mutlu ettiğini belirtmek istiyoruz. Bunun devamını da bekliyoruz. Benden ve Alper Başkandan önce bu kardeşlik ilişkileri başlamıştı. Şimdi bizler devam ettiriyoruz. Bizden sonra da mutlaka devam edeceğine inancımız tam" dedi.

KARDEŞLİK İLİŞKİLERİNİ ARTTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ

Belediye Başkanı Alper Taban ise Tahtamukay heyetini selamlayarak başladığı konuşmasında;

"Bugün çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Ben de Belediye Başkanı seçilmeden önce en son ziyaretimi Adigey bölgesinde Tahtamukay'a gerçekleştirmiştim. Akabinde yaşanan gelişmelerden sonra bizler de Belediye Başkanı olmuş olduk.

Nihayetinde bugün festival vesilesiyle birçok kardeş şehrimizle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Misafirlerimiz şehrimize gelmeye başladı. İlk gelen heyette Tahtamukay Belediye Başkanımız Ali Neujrok ve beraberindeki heyet. Kendileri de ifade ettiler bu kardeşlik ilişkisi bizden önce kurulduğu gibi bugün de devam edecek.

Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap

İnşallah yarın daha da arttırarak devam ettirmeye çalışacağız. Ben bizleri kırmayarak geldikleri için teşekkür ediyorum. Kendilerini önemsiyoruz, değer veriyoruz. Burada oldukları ve bizlere güç kattıkları için teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Ziyaret sonunda karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirildi.