Süper Amatör B grubunda mücadele eden temsilcimiz Kafkasspor, Mudanyspor'u 3-1 mağlup ederek, liderlik koltuğuna oturdu.

Kafkasspor'a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Erdi Akaraslan 30. dakikada Selman Bayraktar ve 50. dakikada Ümit Doğan attı.

Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

İKİNCİ YARININ İLK MAÇI

Karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Kafkasspor teknik direktörü Aydın Ungan:

" İkinci yarının ilk maçında evimizde Mudanyaspor ile karşılaştık. Maça taraftar desteğimizle birlikte istekli ve coşkulu başladık. Maçın 2. dakikasında Erdi'yle golü bulduk. Golden sonra baskımız devam etti ve ikinci golu Selman Bayraktar'la bulduk."

"İkinci yarı oyuna kötü başlamamıza rağmen Ümit'le penaltı kaçırdık fakat 1 dakika sonra yine Ümit'le golü bularak skoru 3-0 'a getirdik. 55. dakikada rakibimiz köşe vuruşundan topu kalemize gönderdi ve maç 3-1 bizim lehimize sonuçlandı."

LİDER OLMAK GÜZEL

"Galip gelmek ve liderlik koltuğuna oturmak güzel bir duygu. İkinci yarıda ki oyunla ilgili oyuncularımızla gerekli konuşmaları ve istişareleri yapacağız. Her geçen gün daha iyi olmak için çalışıyoruz."

"Cumartesi günü deplasmanda Burgazspor ile oynayacağız. Amacımız bu maçı da kazanarak galibiyet serimize devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.