İnegöl Kafkas Folklor Kültür Derneği 25 kişilik ekiple geçtiğimiz yıl Bursa Çekirge'de bulunan Kırcı otelde Yetenek Sizsiniz elemelerine katılmıştı. Geçtiğimiz ay başında elemeler için davet edilen ekip, katıldığı elemelerde bir birinden güzel gösterileri ile jürileri etkilemeye çalıştı. 25 kişilik ekiple jüriyi etkileyen ekip Acun Medya'nın düzenlediği ve TV 8 ekranlarında ilgiyle takip edilen Yetenek Sizsiniz programına katılma hakkı elde etmişti. 2 hafta önce yayınlanan programda bir kez daha milyonların karşısına çıkan Kafkas Kültür Derneği dans ekibi yaptığı gösteri ve topladığı oylar ile finallere yükselmeye hak kazanmıştı.

Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

BÜYÜK FİNAL BU AKŞAM

Bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında yayına girecek olan Yetenek Sizsiniz final programında yarışacak.

SMS DESTEK

Kafkas folklor derneğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ilçe halkında SMS desteği istendi. Sosyal medyada şu ifadeler kullanıldı "İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği olarak katıldığımız Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında finale çıkan 11 ekip arasına adımızı yazdırmış bulunmaktayız. bu akşam saat 20:00 da TV 8 ekranlarında canlı yayınlanacak olan programa SMS desteklerinizi bekliyoruz."