Kafkas Kartalları Futbol turnuvasında yarı final mücadelesi nefes kesti. Günün ilk maçı Hayriye ile Gülbahçe arasında oynandı.

Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakayı Hayriye Köyü zorlanmasına rağmen 2-1 kazanarak adını finale yazdırdı. Günün ikinci karşılaşması Tüfekçikonak derbisine sahne oldu.

Tüfekçikonak ve Öz Tüfekçikonak arasındaki müsabaka 2-2 sonuçlanınca finale çıkacak takımı penaltılar belirledi.

Penaltılarda Öz Tüfekçikonak'ı 4-2 yenen Tüfekçikonak, adını finale yazdırarak Hayriye'nin rakibi oldu.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

YOĞUN KATILIM VARDI

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Komite Başkanı Bilal Ferik:

"Yaklaşık 1 aydan beri 17 takımla devam ettirdiğimiz turnuvamızın yarı final maçlarını oynadık. İki müsabakada izleyenlere zevk verdi. 4 yıldır geleneksel haline getirdiğimiz Kafkas Kartalları Futbol Turnuvasına özellikle bu sene yoğun bir şekilde katılım vardı.

Amacımız burada birlik beraberliği sağlayarak yeni neslin birbirlerini tanıması ve kaynaşmasıdır. Mücadele gücünün yüksek olmasına rağmen bir kaç problemin haricinde oldukça centilmen maçlar oynandı.

Yarı final maçında rakiplerini yenerek finale çıkan Hayriye ve Tüfekçikonak köylerini tebrik ediyorum. Final maçını 31.05.2016 Salı günü oynatacağız. Bütün katılan köylere teşekkür ediyorum" diye konuştu.