Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

27 HAZİRAN'DA HİZMET BAŞLADI

İkindi ile Akşam arası uyumak günah mı? İkindiden sonra uyumak zararlı mı? İkindi ile Akşam arası uyumak günah mı? İkindiden sonra uyumak zararlı mı?

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hastane Başhekimi Tahsin Hasanoğlu; "27 Haziran itibariyle hizmet vermeye başladık. Belki biraz gecikmeli ama artık burayız. Belediye Başkanımız bize her daim destek verdiler.

Bizlere her daim yardımcı oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah İnegöl'e hayırlı olur. 50 ünitlik bir merkez. 52 ünite çıkaracağız.

İznik ve Yenişehir'de semt poliklinikleri açacağız. İnşallah bölge hastanesi gibi olur" dedi.

ALANYURT CANLANIYOR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise şunları söyledi:

"Bugün çok değerli Diş Hastanesi başhekimimiz ve çalışanlarını yeni yerlerinde ziyaret ediyoruz. İlçe Başkanımız, yönetici ve meclis arkadaşlarımız da bize eşlik ettiler. Başhekimimize, çalışanlarımıza ve İnegöl'ümüze hayırlı olsun. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.

Belki biraz güç oldu ama 27 Haziran tarihi itibariyle süreç başladı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geçmişte bir hayaldi. Önce geçici bir mekanda halledildi. Biz İnegöl Belediyesi olarak tefrişatını da üstlendik. Belirli süre orada hizmet verildi. Sonra da burası hazırlandı. Biraz geç kalındı belki ama artık burada hizmette.

Milletvekilimizin, Sağlık Bakanlığımızın, Sağlık Bakanımızın gayretleri ile bu güzellik ortaya çıktı. Biz İnegöl Belediyesi olarak hiçbir talebe hayır demedik. Çevre düzenlemesi, diğer müştemilat ile alakalı yoğun bir gayretle güzel bir mekan olması için çalışmalar yaptık.

Her aşamasında olmaya çalıştık. Alanyurt'ta hareketlilik adına da önemli bir yapı oldu. Alanyurt'ta çok sayıda binalarımız yükseldi, yükselmeye de devam edecek. Yenişehir ve İznik de burayı kullanacak.

Avrupai standartlarda çok güzel bir yer oldu. 27 Haziran tarihi itibariyle hizmet başladı. Bu güzelliklerin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"