SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM

Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak

İlçe yöneticilerinin katıldığı ziyaret sırasında, Milletvekili adayı Ümit Kaplan yaptığı açıklamada;

"Esnafımızın güler yüzü bizi o kadar çok mutlu etti. Allah hepsinin işini, gücünü rast getirsin. Bizler esnafımızın sıkıntılarının bilincindeyiz. Dolaştığımız esnaflarımıza da seçim beyannamemizden bahsettik. Bu beyannamenin devlet sözü olduğunu söyledik.

CİDDİ VAATLER VAR

Malumunuz üzere, sizlerinde takip ettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi özellikle esnaf ve çiftçilere yönelik çalışmalarına seçim beyannamesinde çok ciddi bir yer verdi. Bizlerde bu vaatleri, bu sözleri esnafımıza kapı kapı gezerek anlatıyoruz."

BÜTÜN TEZGAHIN FARKINDAYIZ

"Bu ittifakı bozmak için birileri elinden geleni yapmaya kalkıyor. Bu birileri dediğimiz Pensilvanya ve uzantıları kaynaklıdır. Biz bütün tezgahın farkındayız. Fitnelerinde farkındayız. Ama hiç kimsenin gücü bu ittifakı bozmaya yetmeyecektir. Çünkü bu ittifak yeni kapı ruhunun ta kendisi, devamıdır. Allah'ın izni ile buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Milletimiz her şeyin farkındadır. Çok net bir şekilde farkındadır."

ESAS BÜYÜK ANKET SANDIKTADIR

"Bu ittifakı bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Çıkıp birileri spekülasyon yapabilir. Algı yoklamaları yapabilir. Anket yaptığını iddia ederek bir takım sonuçlar ortaya koyabilir. Ama anket sahadadır ve esas büyük anket sandıktadır. Biz milletimizin kararına güveniyoruz, saygı duyuyoruz."

MİLLET TOKADI ATACAK

"Ne kadar anket yaparlarsa yapsınlar, ne kadar algı yoklaması yaparak milletimizi MHP'ye karşı tutmaya çalışırlarsa çalışsınlar vatandaşımızın teveccühü Cumhur İttifakı ve MHP'den yanadır. Bu teveccüh inşallah 24 Haziran akşamı da sandıklara yansıyacak ve şer odakları milletimizden sandıkta tokadı yiyecektir" dedi.