İlk ziyaret önceki akşam saatlerinde İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından gerçekleştirildi. Dernek üyeleri ile birlikte yapılan ziyarette konuşan İMOS Başkanı Okan Güler, mobilya sektörünün İnegöl için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Okan Güler, İnegöl'ün Türkiye'nin en önemli mobilya üretim merkezlerinden biri olduğuna belirterek,

"Sayın Yavuz Uğurdağ derneğimizin başkanı olduğu dönemde yaptığı çalışmalar ile mobilya sektörüne büyük katkı sundu. Yeni görevinde kendisine başarı diliyor, derneğimize yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyor ve sektörümüze bundan sonrasında da desteğini sürdürmesini bekliyoruz" dedi.

MOBİLYA ÖNEMLİ BİR SEKTÖR

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ'da yapılan ziyaret nedeni ile İMOS üyelerine teşekkür etti. Katma değeri oldukça yüksek olan mobilya sektörünün İnegöl için olduğu kadar ülke ekonomisi içinde büyük önem taşıdığına vurgu yapan İTSO Başkanı Uğurdağ,

"Mobilya sektörünün içinden gelen biri olarak sektörün sorunlarını biliyorum. Sektörün daha da gelişmesi için gerekli olanları, kanunlar, yönetmelikler ve odamızın olanakları ölçüsünde yapacağız. Mobilya sektörü, gerek istihdam dostu olması, gerekse sağladığı katma değer ve ülkemizin ihracatındaki payı nedeni ile ihmal edilemez" ifadelerini kullandı.

ERTUĞRUL GAZİ MOBİLYACILAR CADDESİ DERNEĞİ'NDEN ZİYARET

İnegöl'de mobilya sektöründe faaliyet gösteren diğer bir sivil toplum kuruluşu olan Ertuğrul Gazi Mobilyacılar Caddesi Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri de dün saat 11.00'de İTSO'yu ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan dernek Başkanı Bahadır Bayraktar, İnegöl'de mobilya üretimi kadar satışının da ilçe ekonomisine büyük katkısı olduğunu belirterek,

"İlçemizdeki mobilya mağazalarının büyük bölümünün yer aldığı Ertuğrul Gazi Caddesi'nin cazibe merkezi olması için çaba harcıyoruz. Ziyaretimizin nedeni İTSO'nun yeni başkan ve yöneticilerine başarı dilemek" şeklinde konuştu.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ'da bir ürünü iyi ve kaliteli üretmek kadar satış ve pazarlamasının da önemli olduğunu söyledi. Ertuğrul Gazi Caddesi'nin İnegöl mobilyasının satışında önemli rolü olduğuna vurgu yapan Başkan Uğurdağ,

"Cadde esnafımızın sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gelen desteği yapacağız. Ziyaretleri nedeni ile Sayın Bayraktar nezdinde tüm dernek üyelerine teşekkür ederim" diye konuştu.

Bakan Işıkhan Açıkladı"Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesinde Bakan Işıkhan Açıkladı"Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesinde