Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş, İTSO yönetimi ve İlçe Milli eğitim Müdürü Fatih bilican ile birlikte okulu ziyaret eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, 2018-2019 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni etti.

Öğrencilerin geleceğimiz olduğunun altını çizen Uğurdağ, Biz onlara yatırım yapmak zorundayız, bunu da isteyerek, arzu ederek, severek yapıyoruz. İTSO, 1995 yılında İnegöl'ümüze bu okulu kazandırmıştır. O dönemde yöneticilik yapan, bu okulun kazanılmasına imza atan başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim de görevimiz bu tip kurumlara desteğimizi esirgemeden sürdürmektir. Bu okula her zaman desteğimizi göstereceğiz. Bu sene dış cepheyle alakalı sıkıntılarımız vardı, onları giderdik, daha temiz ve güzel bir görüntüye ulaştırdık. Bundan sonra da bu okulla ilgili her türlü ihtiyaçlarında yanlarındayız. Çocuklarımız bizim gözbebeklerimizdir. Onları iyi eğitmeliyiz. Bunu yaparken de kaliteli bir ortamda gerçekleştirmeliyiz. İTSO olarak başta bu okul olmak üzere tüm eğitim kurumlarına desteğimizi vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

HAYIRSEVER ESERİNİ TAKİP ETMELİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise Okulun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırıldığını anımsatarak, "Bu okul yapıldığından beri Ticaret ve Sanayi Odamızın başında bulunan yöneticiler, her dönem ilgi ve alakalarıyla okulumuza desteklerini göstermişlerdir. Okulu yaptıktan sonra okulun takibini de bırakmadılar. Bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. İnegöl'ümüzde çok sayıda hayırseverimizin yaptığı okul var, Cenab-ı Hakk zaten onların karşılığını verecektir, bu önemli bir hizmet. Bizim için bir önemi de hayırseverlerimiz tarafından takibinin yapılmasıdır. İTSO da bu geleneği sürdürüyor. Okulumuzun tadilat, tamirat ve ihtiyaçları gideriliyor. Bizim de bir yükümüzü alıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

O Öğrencilere MEB Destek Verecek O Öğrencilere MEB Destek Verecek

Konuşmaların ardından heyet, sınıfları gezerek öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.