Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir'in ismi İnegöllü bebekte yaşayacak.

6 yıllık evli Sami ve Merve Demir çiftinin Özel Cihangir Hastanesi'nde gerçekleşen doğumla erkek bebekleri oldu. İnegöllü 'Demir' ailesi 3 kilo 600 gram olarak doğan bebeklerine 'Ömer Halis' ismini verdi.

BİZİM KAHRAMANIMIZ

Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı

Baba Sami Demir, ikinci çocuklarına farklı bir isim koymayı planladıklarını ancak bir arkadaşlarının önerisi üzerine fikirlerini değiştirerek, bebeklerine şehidimizin ismini vermeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Bu ismin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Demir, "15 Temmuz'daki üzücü olaydan sonra bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine 'Ömer Halis' koymaya karar verdik. Ömer Halis Demir bizim kahramanımız. Allah, devletimize zeval vermesin" dedi.

ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN

Oğlunun şehidimiz Ömer Halis Demir gibi ülkesine ve milletine hizmet edeceğini ifade eden Baba Sami Demir, "Ülke genelinde birçok aile yeni doğan oğlunun ismini Ömer Halis koymuş ama bizim soyadımız Demir olduğu için şehidimizin tam olarak ismi olmuş oldu. Ömer Halis Demir benim ikinci çocuğum. Rabbime hamdolsun. Ömer Halis çok sağlıklı olarak dünyaya geldi. Allah bu ülkeyi Ömer Halis Demir'lersiz bırakmasın" diye konuştu.