Türkiye'nin köklü üniversitelerinden biri olan Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olan ve halen daha İnegöl Devlet Hastanesi'nde görev yapan Psikolog Veysel Bişgin, gelenekselleşecek kariyer günlerinde VİP Kalitem ve Kalite Özel Öğretim Kursu öğrencileri ile buluştu.

PSİKOLOJİYİ ANLATTI

Bölüm hakkında öğrencilere bilgi veren Psikolog Veysel Bişgin, Türkiye'de Psikolog olmanın avantajlarını ve şartlarını uzman kişi gözüyle öğrencilerle paylaştı.

Söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Psikolog Veysel Bişgin alanına öğrencilerin yoğun ilgi göstermesinden memnun olduğunu belirtti.

DOĞRUDAN ÖĞRENME İMKANI

2024 Yılı bütçesinde Eğitime rekor destek 2024 Yılı bütçesinde Eğitime rekor destek

VİP Kalitem ve Kalite Özel Öğretim Kurumları Genel Koordinatörü Akif Başköy yapılan etkinliklerin tüm alanlara özel yapılacağı müjdesini öğrencilere verdi. Öğrencilerin kariyer seçimlerini yaparken kulaktan dolma bilgiler yerine yaşayarak ve doğrudan öğrenmenin daha etkili ve doğru seçimler olacağını öğrencilerin seçim yaparken düşünülen mesleklerin uzman kişilerinden faydalanması gerektiğinin altını özellikle çizdi.