Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı
İNGAZ, doğalgaz aboneliğinde 10 yılı doldurmuş olan müşterilerinin sayaçlarını yenilerken; doğalgaz tesisatlarını da kontrol ediyor. Ücretsiz yapılan bu işlemlerin yanı sıra 10 yıllık aboneler ziyaret edilerek; kendilerine hediyeler de takdim ediliyor.

BEDEL TALEP ETMİYORUZ

İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, konuya ilişkin yaptığı basın toplantısında; “İnegöl ve Yenişehir’de doğalgaz kullanımı açısından 10.yılımıza geldik. 10.yılda müşterilerimizin sayaçlarını yenisiyle değiştiriyoruz. Bizim 10 yılda bir, bunları yapmamız gerekiyor. Biz müşterilerimizin kapısına gidip kuru kuruya sayaçlarınızı değiştiriyoruz demiyoruz. 10 yıllık müşterilerimize, bizimle kader birliği yapan müşterilerimize sayacının değiştirilmesinin yanı sıra 10 yılın hatırına da doğalgaz tesisatını tek tek kontrol ediyoruz. Bu kontrolde de herhangi bir bedel talep etmiyoruz. Çam sakızı çoban armağanı havlumuz, kalemimiz ve güvenli doğalgaz kullanımı ile ilgili broşürlerimizi takdim ederek ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

LAZERLİ KAÇAK KONTROL CIHAZI

“Kendimizi farklı konularda da yenilemeye çalışıyoruz” diyen Coşkun; “Doğalgaz kaçaklarını, problemlerini tespit eden cihazlarımız var. Artık mesafeler bizim için açılmaz olmaktan çıkacak. Bedenen ulaşamadığımız uzaklıklara da doğalgaz kaçağı var mı yok mu bunu lazerle uzaktan kontrol edebilen bir cihazımız var. Teknik personelimizin hizmetine bu cihazı da sunduk. 100-150 metre kader uzaklıkta doğalgaz kaçağını yanına gitmeden tespit edebiliyor. Piyasada olan en teknolojik cihazları kullanmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.