Facebook'ta 'Dürtme' Özelliği Geri Dönüyor Facebook'ta 'Dürtme' Özelliği Geri Dönüyor

İNESMEK UMUT OLDU
İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK), İnegöl halkına hizmet verdiği günden bu yana pek çok insan için umut olurken, pek çok insanında hayalini gerçekleştirme noktasında önemli çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor.
TEKNOLOJİYE YATIRIM
Teknolojinin kendini her an yenilediği günümüzde emeğin değer bulduğu yer olan İNESMEK'te buna kayıtsız kalmayarak, İnegöllü vatandaşların İNESMEK'e daha kolay bir şekilde ulaşması ve eğitim verilen branşlar hakkında daha detaylı bilgi almaları noktasında web portalını yeniledi.
Yenilenen web portalı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "İNESMEK'in web portalı İnegöl Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yenilendi. Tüm vatandaşlarımız www.inesmek.org adresinden İNESMEK ile ilgili her konuya bundan sonra rahatlıkla ulaşabilecek" dedi.
İNESMEK PEK ÇOK ALANDA HALKIMIZA HİZMET VERİYOR
Türkiye'nin kalbinin attığı, sanayi, kültür ve sanat adına önemli işlere imza atılan İnegöl'de, belediye olarak hizmet standartlarımızı daha da yukarılara taşımanın gayretini gösteriyoruz diyen Aktaş;
"Bu bağlamda, İnegöllü hemşerilerimizin hayat standartlarını yükselterek, nitelikli işgücünü artırmak için yoğun çaba harcıyoruz. Bununla alakalı gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın en önemlilerinden birisi de İNESMEK......Her bireyin kendi yeteneklerini ortaya koyma, beceri sağlayabildiği alanları açığa çıkarma ve artı değer üretme hakkı bulunmakta. İNESMEK tam da bu yönüyle hem anlamlı hem de değerli bir noktada bulunuyor.
2011 yılında eğitim vermek üzere 14 branşla yola başlayan İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarımız, İnegöl halkının talepleri doğrultusunda branş sayısını 53'e yükselterek hizmet vermeye devam ediyor. İNESMEK kurslarında el sanatlarından bilişim teknolojisine, yabancı dil eğitimlerinden kişisel gelişime, meslek eğitimlerinden sanat ve tasarım kurslarına kadar pek çok alanda eğitim verilmekte" dedi.
WEB PORTALI YENİLENDİ
İNESMEK kurulduğu günden bu yana pek çok insan için umut olmuş, pek çok insanın da hayalini gerçekleştirmiştir diyen Aktaş;
"İnegöllülerin sanatsal becerilerini geliştiren, daha önce kendilerinde fark edemedikleri yetenekleri ortaya çıkaran İNESMEK, onların aynı zamanda mesleki eğitim ihtiyacını da karşılıyor.
Bu anlayışla vatandaşlarımızın İNESMEK'ten daha fazla bilgi sahibi olması ve daha fazla vatandaşımıza ulaşmak adına var olan ancak etkin olmayan web portalını teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak yeniledik" dedi.
"WWW.INESMEK.ORG" ADRESİNDEN ULAŞILABİLECEK
Vatandaşlarımız İNESMEK'e gelmeden web portalından istediği her şeye rahatlıkla ulaşabilecek diyen Aktaş; "Daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla web sitemizi görsel olarak daha zengin bir içeriğe kavuşturduk.
Teknolojinin bizlere sunduğu tüm imkanları kullanarak belediyemizin Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından web portalı yenilendi. Tüm vatandaşlarımız www.inesmek.org adresinden İNESMEK ile ilgili her konuya bundan sonra rahatlıkla ulaşabilecek" dedi.
"VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERECEK"
Web Portalının birçok yeniliği sunacağını belirten Aktaş; "Yeni ara yüzümüz; teknolojik gelişmeler paralelinde, vatandaşların ihtiyaçları gözetilerek hazırlanmıştır. Portalımızda, İnesmek hakkında güncel bilgiler, yürütülen çalışmalar, açılan sergiler, online kurs başvurusu, kurs merkezleri ve eğitim verilen branşlar hakkında bilgiler yer almakta.
Vatandaşlarımız artık İNESMEK'e kurs başvuru için gelmeye gerek kalmadan portaldaki başvuru formunu doldurarak katılmak istedikleri kurslara online başvuru yapma imkanına kavuşacaklar. Yeni ara yüzle birlikte; aynı zamanda site içeriği sosyal ağlarla da desteklenmiştir" dedi.
Aktaş son olarak;
"İnegöllülerin sanatsal becerilerini geliştiren, daha önce kendilerinde fark edemedikleri yetenekleri ortaya çıkaran İNESMEK'e daha fazla kişinin ulaşmasına vesile olacak yeni web portalının tüm İnegöllü vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sanatsal, mesleki ve sosyal alanda önemli çalışmalara imza atan İNESMEK'in bu noktalara gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.