Uygun fiyatlı Huawei Mate 70 serisi için tarih verildi! Uygun fiyatlı Huawei Mate 70 serisi için tarih verildi!
Yenilenen yüzü ve anında haber mantığıyla takipçileri tarafından takdir toplayan GencGazete.Net, yükselişini sürdürüyor. GencGazete.Net, sadece tekil ziyaretçi sayısını değil, Alexa gibi web kriterlerinde hassas istatistik sitesinde de sürekli yükseliyor.

Dünyanın en güvenilir web istatistik sitesi konumunda olan Alexa’ya göre İnegöl’deki haber sitesi, gazete ve TV’lerin Türkiye’deki siteler arasındaki sıralaması şöyle;

İnegolOnline.Com: 23 bin 240.sırada
GencGazete.Net 27 bin 998.sırada
E-İnegöl.Com 47 bin 493.sırada
YıldırımGazetesi.Com 75 bin 225.sırada
Kanal16.Com.Tr 82 bin 879.sırada
GençSesFm.Com (Süper Kanal) 84 bin 719.sırada

GencGazete.Net’i takip eden okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. İnegöl’e dair anında haber için bizi takip etmeye devam edin.

ALEXA KALİTE KRİTERLERİ NELERDİR"

1- Ziyaretçi Bağlılığı: Alexa için en önemli kalite kriteri bu. Bir web sitesini hep aynı ip adresleri ziyaret ediyorsa, bu web sitesinin bir marka olma yönünde yol aldığının en belirgin örneğidir.

2- Ziyaretçilerin sitede durma süresi: Alexa için bir diğer kalite faktörü de budur. Ziyaretçiler bir web sitesinde ne kadar uzun süre kalıyorsa o sitenin içeriği kalitelidir ki insanlar siteyi hemen terk etmiyor.

3-Sayfa Görüntülenme faktörü: Bir web sitesinin sayfaları ne kadar çok görüntüleniyorsa bu web sitesi o derece kaliteli olmaya adaydır. Ziyaretçiler hemen terk etmeden ziyaretlerini sürdürüyor.

4- Tekil Hit faktörü: Kalite bazında belki de en az etken olan faktör budur. Çünkü spam basarsınız ya da popup reklam verirsiniz hitiniz 1 günde 1 milyon olabilir ama bu sitenizin kaliteli site olduğunu göstermez.

Tekil hit grafiği sürekli takip ediliyor. Bir günlük hit patlaması sitenizi yerinden bile oynatmaz. Hitler haftalık, aylık, 3 aylık, 6 aylık grafik ortalaması sonucu sitenizin rank değerine yansıyor.

5- Doğrudan adres: Domain adresini arama motorlarından değil de direk adres yazarak kaç kişinin geldiğinin verisi de kalite için önemli bir faktördür.

Alexa kalite ölçüm merkezidir. Sadece hit ölçmeye odaklı bir merkezi değildir. Altını çizerek tekrar vurgulamakta fayda var: Alexa top list değildir. Bir sitenin alexa ranksı sizden iyi ise bu sizden daha çok ziyaretçi anlamına gelmez Ancak sizden daha kaliteli ziyaretçisi var demektir.