Fenerbahçe, deplasman galibiyeti rekorunu kırdı Fenerbahçe, deplasman galibiyeti rekorunu kırdı
MAĞLUBİYETİN ETKİSİNİ ATACAĞIZ
Bordo-beyazlılar, Bugsaş maçının hazırlıklarını Mesudiye sahasında teknik direktör Yıldırım gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Yıldırım, idman öncesi yaptığı açıklamada, geçen hafta Bandırmaspor’a karşı aldıkları mağlubiyetinin üzerlerinde olumsuz bir etkisi yarattığını söyledi.

Sezon içinde bu tip şeylerin yaşanacağını, önemli olanın sezon sonunda hedefledikleri yerde olabilmek olduğunu ifade eden Yıldırım,

“Onun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugsaş maçı da bu maçın hemen ertesine gelmesi hasebiyle daha bir önem kazanıyor.

Tekrar ayağa kalmak, tekrar toparlanmak için önemsediğimiz bir maç. Ciddide bir rakiple oynayacağımızı biliyoruz. Genç, çok koşan, mücadele eden, hareketli bir takımla oynayacağımızı biliyoruz.

Bizde ciddi bir şekilde bu maçın stratejisini belirleyip ona göre hareket ederek, tekrar yolumuza görmek, yolumuza devam etmek istiyoruz. Dolayısıyla da bu maça hazırlıklarımız bu manada sürüyor.”dedi.


2 TRANSFER PLANLANIYOR

Devre arası 2 transfer yapmayı planladıklarını dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu:

“iz genel olarak takımımızın gelişiminden memnunuz. Bazı bölgelerde adet olarak eksikliğimiz var. O eksikliği belki tamamlamamız gerek. Onları aslında sezon başı planladığımız transferlerdi. Bir tanesi öyle. Bir tanesi de Raif’in olmayışı. Bir oyuncu eksilmesi anlamına geliyor.

Takımımızın, planımızın, planlamamızın içerisinde şuanda 2 oyuncu eksiğimiz var. Onla ilgili düşüncelerimiz olacak. Çalışmalarımız sürüyor. Ama çok transfer yapmayı düşünmüyoruz. Çünkü takımımızın gelişiminden memnunuz. Daha da gelişeceğini de umuyoruz. Şuan itibariyle düşüncemiz bu. Adet olarak eksik yerlere oyuncu transferleri yapacağız.

Yıldırım, takımda sakat veya cezalı oyuncu olmadığını da sözlerine ekledi.