Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”
Cuma günü yapılan ve başkanlığa Eşref Güç’ün seçildiği kongreye katılarak, İnegölspor kongresine katılan ilk Bursaspor başkanı olarak tarihe geçen Recep Bölükbaşı kongrenin ardından, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Büyükkurt ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

TÜM TAKIMLAR BURSASPOR’UN PİLOT TAKIMI

Ziyarette kısa bir değerlendirme yapan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı; “Bugün burada gerçekleşen kongrede başkan ve seçimi kazanan arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım İnegölspor için hayırlısı olur. Bursa’da olan tüm takımlar Bursaspor’un pilot takımıdır ve bundan sonra kendi aramızda her türlü yardımlaşmayı yapacağız. Kongreye Belediye başkanımız Alinur Beyin daveti üzerine katıldım. Eski yöneticimiz ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte belediye başkanımızı ziyaret ediyoruz. İnegölspor’un 2.ligde mücadele etmesi bize mutluluk veriyor. 2.ligde yer alan tek Bursa takımı olarak göğsümüzü kabartıyor.” “ Ama bunu yeterli görmüyorum İnegölspor 1.ligi kaldırabilecek dinamiklere sahip. Biz İnegölspor ile artık daha yakın ilişkiler kuracağız. Sayın başkanımızın ve İnegölspor yönetimimizin talepleri olursa ve bizim de teknik heyetimizin onayları doğrultusunda bazı futbolcularımızı İnegölspor’a verebiliriz. Birlikte daha güçlü olmayı başarmalıyız” dedi. Bölükbaşı ayrıca AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in talebi doğrultusunda İnegölspor ile sezon açılışında hazırlık maçı oynayacaklarını da söyledi.

ZİYARET EDEN İLK KULÜP BAŞKANI
Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanlığını ilk defa bir kulüp başkanının ziyaret ettiğini belirtti. Aktaş, “Başkanımız Bölükbaşı’nı tebrik ediyor yeni dönem için başarılar diliyorum. Kongremize katılarak bizi çok mutlu ettiler. Bursaspor ve İnegölspor ilişkileri açısından sayın başkanımızın hem kongreye katılımları, hem de şahsımı ziyaretleri çok önemli. İnşallah daha uyumlu ilişkiler içerisinde olacağız. Sporcu alış verişi noktasında da sayın başkan en yüksek katkıyı sağlayacaklarını söylediler. Tekrar ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş ziyaretin anısına Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşına, İnegöl’ün önemli değerlerini ve markalarının sembolize edildiği çini hediye etti.