Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Onursal Başkan Alinur Aktaş ve AK Parti heyeti bir süre idmanı izledikten sonra 40 bin lira değerinde 70 adet A, B ve C tipi kombine satın aldı. Kulüp Başkanı Erezsarı ise Aktaş'a 16 numaları takım formasını hediye etti.

HEM ZİYARET HEM DESTEK

Ziyaret sonrası açıklama yapan Onursal Başkan Alinur Aktaş,

"Bugün hem sizleri bir ziyaret etmek hem de sezon öncesi reklam, sponsorluk ve kombineyle ilgili bir miktar talepte bulunmak ve de beraberinde basın aracılığıyla kamuoyuna bir çağrıda bulunmak için buraya geldik" dedi.

İNEGÖL'DE CİDDİ İŞLER YAPILDI

İnegöl'de spor anlamında ciddi işler yapıldığına dikkat çeken Başkan Aktaş,

"Biz futbolu, sporu seviyoruz. İnegöl'de ciddi işler yapıldı. Futbolda önemli başarılar elde edildi. Voleybolda 3 yıldır erkeklerde en üst ligde temsil ediliyoruz. Basketbolda yine bazı sürprizlerimiz olacak.

Yakında kamuoyuna açıklayacağız. Salon sporlarını da ilçemizde sevdirmeye çalışıyoruz. Bu noktada gerek şahsım gerek meclis üyesi arkadaşlarım ve yöneticilerim konuyla ilgililer. Biz bu işe katkı vermeye, maddi manevi destek vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Bursaspor'a Şok Ceza! Bursaspor'a Şok Ceza!

BU İŞ YÖNETİMİN VE BAŞKANIN ÜZERİNE YIKILAMAZ

Alinur Aktaş, İnegölspor'un kongre sürecine ilişkin de açıklamalarda bulundu. Kongreye tek liste ile gidilse de aday olmayı düşünen farklı isimlerin olduğunu kaydeden Aktaş,

"İnegölspor hareketli bir kongre süreci yaşadı. Her ne kadar tek listelik bir seçim olsa da bu işi düşünen ve bizimle istişare eden arkadaşlarımız oldu. Geçen yılki Başkanımızın da kendi bünyesinde bir yönetim oluşturmayla ilgili isteği vardı ama daha sonra bu istekle alakalı durum ortadan kalktı. O günden beri ben ne söylediysem aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyorum.

Biz duruşumuzla konuştuğumuzun arkasında hep olmaya çalışmışızdır. Mahcup olacağımız, bu şehri mağdur edeceğimiz hiçbir hareketin altına elimizi sokmadık. Timur kardeşimiz de bizim sevdiğimiz bir arkadaşımız, iyi bir ticaret erbabı. Kendi teşekkül ettirdiği yönetim kuruluyla asla bir dahlim olması söz konusu değil.

Hepsini tanıyorum, hepsi benim arkadaşım nihayetinde ama asla benim dahilimde değil. Bunu özellikle Başkan adayı arkadaşlarımıza da söyledim. Kendi inisiyatifleriyle talip olup bir yola çıktılar. Ama bu iş asla bir yönetim kurulu başkanının veya Belediye Başkanının üzerine yıkılacak kadar küçük bir iş değil. Futbol organizasyonu pahalı bir organizasyon.

Dolayısıyla şehrin tüm işadamlarının, STK'larının, Organize Sanayi Bölgelerinin, Ticaret Odalarının velhasıl bu konuyla ilgili kim varsa bu işe destek ve katkı vermesi gerekiyor. Dolayısıyla da inşallah yönetici arkadaşlarımız da sağlam bir planlama yaparsa hesap kitapla alakalı, Allah'ın da yardımıyla inşallah güzel şeyler elde edilir.

Arkadaşlarımız borçsuz, sistem olarak tıkır tıkır işleyen bir kulüp devraldılar" açıklamalarında bulundu.

"ESKİSİ GİBİ BENİ BURADA GÖREMEYECEKSİNİZ"

Sporculara yönelikte konuşan Aktaş,

"Hepiniz birbirinizden değerli oyuncularsınız, ama geçmiş yıllardaki gibi beni burada göremeyeceksiniz. Artık İnegölspor'un gerçekten kurumsal bir yapıya cidden ihtiyacı var. İnşallah arkadaşlarımız başarılarla dolu sezonlar geçirirler. Hocamızın da başarılarını, tecrübelerini, futbolla alakalı bilgi ve becerisini biliyoruz. İnşallah güzel şeylere imza atılacaktır.

İşlerimiz elverdiği sürece mümkün olduğu kadar maçları izlemeye gayret edeceğiz ama Türkiye yoğun günlerden geçiyor. Bizim şehrimiz 250 bin nüfuslu bir şehir. Benim Belediye Başkanlığım dışında sorumluluklarım da var. Organize Sanayi Bölgesinde Başkanvekilliğim, Oylat A.Ş'de Başkanlığım...

Dolayısıyla biz müsait olduğumuzda sizlerle birlikte olmaya çalışacağız. Ama nihayetinde buranın bir Başkanı, yönetim kurulu ve bu işle alakalı görevlendirilmiş bir heyeti var. Sizin de dönem dönem fedakarlık yapmanız gerekecek.

Türkiye genelinde 150 civarında profesyonel kulüp olduğunu biliyoruz. İyileri tenzih ediyorum ama birçok alanda ne kadar kirlendiğini, ilişkilerin laçkalaştığını ve maalesef sözlerin yerine getirilmediği ortamları sizler de geçmişte görev yaptığınız takımlarda gördünüz, şahit oldunuz. İnşallah burada güzel işlere imza atarsınız" dedi.

CENABI ALLAH BU TOPRAKLARI KORUDU

Konuşmasının sonunda 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimine de değinen Aktaş, şöyle devam etti:

"Ülkemiz zor günlerde geçiyor. Cenabı Allah bu ülkeyi 15 Temmuz akşamı korudu. Bunu yaşamış kişiler olarak bir gün dönüp geriye baktığımızda hiçbir şekilde tarifi olmayan, bu ülkenin burslarıyla okumuş, bu devletin okullarında okumuş, bu devletin rütbesini almış, bu devletin Mehmetçiğini, imkanlarını bu millete karşı kullanmışlar.

256 tane şehidimiz var. Bu topraklar gerçekten mübarek topraklar. Şehit kanlarıyla sulandığı için cenabı Allah bu toprakları bir kez daha korudu. Çok büyük bir sıkıntı atlattık. Dolayısıyla yaşadığımız şehir ve ülkeye karşı sorumluluklarımız olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Yaptığımız iş ne olursa olsun bu futbol da olabilir mobilya da olabilir tekstilde. Bunu en kaliteli en dürüst şekilde yapmak zorundayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim diyor. Ahlaklı olmak da bu işin olmazsa olmaz standartlarından bir tanesidir. Hepinize yürekten başarılar diliyorum"

İNEGÖLSPOR, İNEGÖL'ÜN BİR DEĞERİ

Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

"Tekrar ve tekrar ülkemiz ve devletimize yönelik yapılan darbe girişimini kınıyoruz. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar biliyoruz. Bugün tesislerimizi ziyaret eden onursal başkanımız ve belediye başkanımız Alinur Aktaş beyefendi ve AK Parti'nin değerli yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri arkadaşlarımıza öncelikle bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yönetime geldiğimiz ilk andan itibaren her söylemde dile getirmiş olduğumuz gibi İnegölspor, İnegölspor'un 17 yöneticisine ait değildir. İnegölspor, İnegöl'ün bir değeridir. Bu değere tüm İnegöl'ün tüm İnegöl'deki dinamiklerin sahip çıkması gerektiğini, birliktelik olması gerektiğini vurguluyoruz, söylüyoruz, anlatıyoruz. Sağ olsun çeşitli noktalardan teveccüh görüyoruz.

Bugün de bu bağlamda ziyaretimizde bulunan değerli onursal başkanımız Alinur Aktaş beyefendi ve yönetici arkadaşlara ayrıca kulübümüze yapmış oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün kendileri kombine aldılar. Kombine alarak kulübümüze destekte bulundular.

Aynı duyarlılığı İnegöl'deki tüm dinamiklerin göstermesini istiyorum. Sanayicilerimizin, iş adamlarımızın, kurumlarımızın hepsinin İnegölspor'a sahiplenici bir tavırla hareket etmesini istiyorum. Az öncede belirttiğim gibi hep birlikteysek, bir bütünsek güçlüyüz demektir ve başarı bizim için kaçınılmaz bir sonuçtur. Ama bir arada değilsek, bütün olmayı beceremiyorsak, başarılı olma şansı da yoktur.

Tekrar teşekkür ediyorum: İnşallah bu sene hep birlikte İnegölspor'u hedeflediğimiz noktalarda göreceğiz. Bunun gayreti ve çalışması içerisindeyiz."