Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta aldığı başarılı sonuçlar ile rakiplerine gözdağı veren bordo beyazlı ekip, 4 günlük bayram tatilinin ardından top başı yaptı.

Hafta sonu deplasmanda Çamlıdere Şekerspor ile karşılaşacak olan ekibimiz, sakatlığı bulunan Caner Karakuş"tan yoksun tam kadro çalışmalarını sürdürdü.

Kondisyon ağırlıklı yapılan çalışma öncesi açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, bay geçen haftayı ve rakiplerin sonuçlarını değerlendirdi.

Bulut, rakiplerin aldıkları sonuçların kendilerini ilgilendirmediğini, öncelikle oynadıkları maçlara konsantre olmaları gerektiğini ifade ederek, "Bu haftayı bay geçtik. Ancak bay olmanın avantajları da, dez avantajları da var. Tabi bunu avantaja çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Hafta sonu rakiplerimizin oynadığı maçlarda da sürpriz sonuçlar var. Ama rakiplerin aldığı sonuçlar bizleri ilgilendirmiyor, önemli olan bizim aldığımız sonuçlar. Biz maçları kazandıktan sonra zaten sıkıntı kalmıyor." dedi.

Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti

4 Günlük Bayram tatilinin ardından Çamlıdere mesaisine başladıklarını söyleyen Bulut, "Bugünden itibaren hafta sonu oynayacağımız Çamlıdere maçı hazırlıklarına başlayacağız. Şuanda takımda Caner dışında sakat oyuncumuz yok. Serhat"ta yavaş yavaş takımla antrenmanlara katılıyor, o da inşallah hazır hale gelecek. Şu anda tek düşüncemiz Çamlıdere Şeker maçını kazanmak. Bildiğiniz gibi Çamlıdere de hafta sonu Of deplasmanından 3 puan aldı. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Büyük takım küçük takım ayrımı yapmadan kendi işimize bakacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah futbolcu kardeşlerimiz de bir konsantrasyon kaybı yaşamazlar. Hafta sonu da Ankara"dan puan veya puanlarla döneriz diye düşünüyorum."şeklinde konuştu.