Geçen yıl Play-Off'ta 1.Ligi kaçıran İnegölspor, bu sezon ise düşme hattından kurtulma mücadelesi veriyor. Sezon başında futbolcu ve antrenör seçiminde yapılan hatalar, İnegölspor'u küme düşme hattına kadar geriletti. Serhat Güller'in ardından göreve getirilen Taşkın Güngör de kötü gidişata engel olamadı.

SAÇ BAŞ YOLDURDU

Bordo Beyazlılar sahasında ligin zayıf ekiplerinden Sivas Belediyespor'u ağırladı. İlk 10 dakikada kaçırılan goller saç baş yoldurdu. 40.dakikada golü bulan Sivas temsilcisi, 2.yarıda yakaladığı kontra ataktan net fırsatları harcadı.

TARAFTAR ISLIKLADI

Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız

Sahada istenilen oyunu bir türlü sergileyemeyen İnegölspor, 13 puanda kaldı ve 16.sıraya geriledi. Maçın son bölümlerinde tribünler futbolcuları ıslıkladı. Ekrem ile taraftarlar tartıştı. Maç bitimi ile protestolar daha da arttı.

İNEGÖLSPOR: 0 - SİVAS BELEDİYESPOR: 1

Stat: İnegöl

Hakemler: Celal Bayraklı, Bülent Uludoğan, İhsan Kırbıyık

İnegölspor: Hamdi, İlyas, Bilal, Ergün, Bülent (Dk. 61 Burak), Erdi (Dk. 79 Kemal), Türker, Mustafa, Ekrem, Mehmet Ayaz (Dk. 46 Fatih), Yasin

Sivas Belediyespor: Serkan, Aykut, Seyit, Muhammed (Dk. 86 Niyazi), Atilla, Ozan (Dk. 79 Gökhan), Yakup, Volkan, Fatih, Mehmet Nas (Dk. 46 Berkay), Nuri

Gol: Dk. 40 Atilla (Sivas Belediyespor)

Sarı kart: Dk. 86 Muhammed (Sivas Belediyespor)