Fenerbahçe, Rekor üstüne rekor kırıyor Fenerbahçe, Rekor üstüne rekor kırıyor
Alt Yapı Genel Koordinatörü Kaptan, akademi ligindeki bütün maçların aynı zamanlarda oynandığını belirterek,

“Geriye bıraktığımız 5 hafta içerisinde U-14 takımımız attığı 20 gole karşılık hiç gol yemeden oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alarak şuan grup lideri.

U-15 takımımız da 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplamış durumda ve grubunda 2. durumda. O grupta da iddialı olduğumuzu söylüyoruz.

U-16 takımı sadece aldığı 1 beraberlikle 4 maçta topladığı 12 puanla averajla 2. sırada.

U-17 takımımız 2 beraberlik aldı. Grubunda averajla lider durumda. İkinci sırada Balıkesir takımı var. Zaten Balıkesir takımı ile de oynadığımız maçta berabere kalmıştık.

U-19 takımımız biraz daha elit takımların olduğu bir grupta. Orada da 2 mağlubiyetimiz var. Orada daha büyük başarılar bekliyoruz ama yine gruptaki takımların dengelerine baktığımız zaman 3. sıradayız. Puan farkı da yok. Ligin sonuna kadar orada hedefimiz ilk 3 arasında yer almak. İlk 3’e giren takımlar Türkiye şampiyonasına gitmeye de hak kazanıyor.

Önümüzdeki hafta müsabakasında Bayrampaşa ile karşılaşacağız. Derbi niteliğinde bir karşılaşma olacak. Çünkü onların durumu da bizimle hemen hemen aynı durumda. Bu maçı mutlak kazanmak durumundayız.

Geçen hafta kendi sahamızda Sarıyer maçında bir talihsizlik yaşadık. Puanı olmayan bir takıma karşı mağlup duruma düştük. Daha sonra oyunu değiştirmek adına yaptığımız değişiklikler sonucunda 3 oyuncu değiştirme hakkımızı kullanmıştık.

Son 20 dakikayı 10 kişi oynadık bir sakatlıktan dolayı. 1-1’i yakaladık. 2-1 de olabilirdi. Ama şansızlıklar direkten dönen bir topumuz oldu. Sonuçta maç 1-1 bitti. Bana göre geçen haftaki kaybımız önemli bir kayıptı.

Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel ise bütün gruplardaki çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek,

“Ama biz her grubu şampiyon olarak bitirelim istiyoruz. Amacımız A takıma alt yapıdan futbolcu yetiştirmek. İnşallah amacımız doğrultusunda ilerlemekteyiz. Memnunuz. İyi çocuklar var. Biz yönetim olarak desteğimize devam edeceğiz. İnşallah istediğimiz amaçlara ulaşacağız.”şeklinde konuştu.