İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda 6 Nisan tarihinde yapılan seçimler sonucunda İTSO Başkanlığına seçilen Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban'ı ziyaret etti.

BİRLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bugün 14.30'da Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ bir açıklama yaptı. Yeni dönemde işbirliği içerisinde çalışılacağını ifade eden Uğurdağ, "Bilindiği üzere İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın 6 Nisan tarihinde gerçekleşen seçimlerinden sonra meclis üyelerimizin teveccühü ile İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve yönetim kurulu görevini üstlendik.

TBMM 552 personel alacak TBMM 552 personel alacak

Bu noktada İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu olarak Başkanımıza ziyarette bulunuyoruz. İnegöl Belediyesi İnegöl için çok ciddi katma değerli hizmetler yapan bir kurumumuz. Bunun yanında ekonomik hayata da yön veren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasıyla birlikte bundan sonraki süreçte ortak akılla projeler ortaya koyarak İnegöl'ümüze hizmet etmeyi amaçlıyoruz.

İnegöl'de birliktelik çok üst düzeyde. İnegöl'de dayanışmayla ortaya konan projeler üst düzeyde. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem ekonomik anlamda hem sosyal anlamda İnegöl Belediyemizle birlikte, Başkanımızla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

ORTAK AKLI KULLANALIM

Belediye Başkanı Alper Taban ise İTSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Bildiğiniz gibi ben de henüz çok yeni bu görevi ifa etmeye çalışıyorum. 8 Kasım tarihinde göreve başladım. Metin Anıl Başkanımız da o dönem ziyarete gelerek hayırlı olsun dileklerini iletmişti.

Bu süreçte bir kongre yapıldı ve yeni bir Başkan, yeni bir yönetim oluştu. Bu seçimin İnegöl'ümüze hayırlı olmasını diliyorum. Güzel işler yapılacağına inanıyorum. Sadece ekonomik bazda değil, şehrin yönetimi noktasında da ortak akılla güzel işlere imza atılacağını düşünüyorum.

Bizler bu konuda adımlar atıyoruz. Şehrin tüm dinamiklerinin fikirlerini almaya ve onlarla bir kez değil birden fazla ve istenildiği müddetçe bu istişareleri yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. İnegöl'ümüz hem nüfus hem ekonomik olarak pek çok ilden büyük bir şehir.

Dolayısıyla böyle bir şehirde bir kişinin veya birkaç kişinin şehre yön vermesinden ziyade tüm dinamikleriyle bu şehrin hareket etmesi gerekir. İnşallah bu şekilde en güzel İnegöl'ü oluşturmak bizim de hedefimiz olacak" diye konuştu.