Bizim motivasyonumuz tam, kupayı eve götürmek istiyoruz Bizim motivasyonumuz tam, kupayı eve götürmek istiyoruz
İnegöl Tenis Kulübü, İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tenis antrenörü Gökhan Durmuş nezaretinde Türkiye Tenis Federasyonu’nun düzenlediği 8-9-10 Yaş Türkiye Tenis Yaz Kupası turnuvasına katıldı.

200 SPORCU KATILDI
Bursa Büyükşehir Belediye Spor’un Mihraplı Parkındaki yeni açılan tenis kortlarında 14-19 Temmuz 2014 tarihlerinde gerçekleşen turnuvaya Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Yalova ve Uşak İllerinden gelen yaklaşık 200 sporcu katıldı.

4 SPORCU DERECEYE GİRDİ
İnegöl Tenis Kulübü turnuvaya 9 Yaş katagorisinde2 bayan ve 4 erkek sporcuyla katıldı. 9 yaş bayanlar kategorisinde Esma Naz Aşır ikinci, Yağmur Erdem üçüncü olurken; 9 Yaş erkekler kategorisinde ise Çağan Aral üçüncü, Yağız Efe Erdem dördüncü oldu. Sporcularımızdan Kaan Ergül yarı final, Ersan Akbulut ise çeyrek final maçlarında turnuvaya veda etti.

2 YIL ÖNCE KURULDU
Antrenör Gökhan Durmuş turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada: “İnegöl’de tenis sporunu geliştirmek için çok çalışıyoruz. Haftanın her günü tenis derslerimize devam etmeyiz. Yaklaşık 2 yıl önce kurduğumuz tenis alt yapımız meyvelerini vermeye başladı. 8 yaş Bursa şampiyonluğu ve üçüncülüğünden sonra, 9 yaş kategorisinde de Türkiye çapında başarılı sonuçlar almak bizi çok mutlu etti. Çalışmalarımızı sürdürerek daha başarılı olacağımıza inanıyorum. 11 Ağustos’ta yine Bursa’da ve 25 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak Türkiye çapındaki turnuvalara katılacağız. İnegöl’ümüzün adını tenis branşında yavaş yavaş duyurmaya başladık. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha fazla duyuracağız. Sporcu öğrencilerime ve her zaman yanımda olan değerli velilerime buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca bizden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen İnegöl Belediye Spor Kulübü’ne ve Belediye Başkanımız Alinur Aktaş‘a teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.