Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu
Saadet Partisi Aralık ayı İlçe Divan Toplantısı Cuma akşamı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bursa İl Sorumlusu Ekrem Şama da katıldı.

MECLİS’TE OLMALIYIZ

Şama, yaptığı konuşmada;

“İnegöl’ümüzün genç, dinamik, enerjik bir teşkilatı var. Başta İlçe Başkanımız olmak üzere tüm teşkilatımızı tebrik ediyorum. Mecliste güçlü bir Saadet Partisi olmasını Cenab-ı Hak’tan temenni ediyorum. Buradan Genel Merkez’e götüreceğim mesaj şudur; İnegöl seçime hazırdır” dedi.

MÜSLÜMAN ÜLKELERDE GÖZYAŞI VAR

“Dünyada milyonlarca insan ezik şekilde yaşıyor” diyen Şama;

“Yuvasını yurdunu kaybeden, anne babasını kaybeden insanlar yaşıyor. Eğer ona yaşamak derseniz. Her gün onlarca, yüzlerce insan katlediliyor. 60 küsur Müslüman ülkede, henüz devlet olamamış toplumlarda hep kan, gözyaşı ve zulüm var. Bugüne kadar bu kadar tecavüz yaşanmadı. 100 yıldır bu tecavüzler yaşanıyor” diye konuştu.

MÜSLÜMANLARDAN NE İSTİYORLAR"”

“Müslümanlardan ne istiyorlar"” diye soran Şama, şöyle devam etti:

“Tetiğe basan kim" Arkasındakiler kim" Bunu iyi tespit etmek lazım. Bu bir hak-batıl mücadelesidir. Hz.Adem ile başladı ve kıyamete kadar sürecek. Batılın bu derece güçlenmesi, bu kadar işbirlikçi bulması neticesinde bu katliamlar yapılıyor. Hakkı temsil edenler belli.

Batıl kim" Saymaya kalksak binlerce kolunu sayarız. Ama iki büyük kolu var. Biri Siyonist Yahudiler, diğeri ise Haçlı zihniyetindeki Batılılar. İkisi bir olmuşlar, Müslümanlara saldırıyorlar”

ÜZERİMİZE DÜŞEN VAZİFEYİ YAPMALIYIZ

Toplantıda konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü de;

“2015 genel seçimlerinde Saadet Partisi’nin güçlü bir şekilde mecliste yer almasını ve sizlerin de üzerinize düşen vazifeyi yapmanızı istiyoruz. Saadet partisinin önümüzdeki dönem insanlığın kurtuluşuna adım atacağını hep beraber anlatmış olacağız” dedi.

İKTİDARI PANİK ALDI

Saadet Partisi Bursa İl Teşkilat Başkanı İsmail Özdemir de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Seçimler ufukta göründü. İktidarı panik aldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iktidarın oyları yaptığı bütün algı yönetimine rağmen yüzde 38’lere düştü. Halkımızın yüzde 25’i oy kullanmaya gitmedi.

Yani şu anda meclisi oluşturan muhalefet partilerinin, iktidarın gösterdiği adayların çözüm getiremeyeceğine inanarak halkımız oy kullanmaya gitmedi. Bunun arkasından ciddi şekilde oy kaybı oldu. Kendi yaptırdıkları anketlerde yüzde 25’lere düşmüş durumdalar. İtibarı kurtarmak için suni gündemler ortaya atıyorlar.

OSMANLICAYI KULLANIYORLAR

Osmanlıcayı da gündemi değiştirmek için kullanıyorlar. Halkımız bu olayların farkında. 2015 seçimleri bu oyunun bittiği seçimler olacak inşallah. Hazırlıklı olun. Meclise sadece girmek değil inşallah iktidar olacağız. Milletimiz bu oyunların farkına vardığı an eski adres olan Saadet partisine geri dönmeyi seçecek. Bize düşen tek görev var; insanlarımıza ulaşmak.”

Toplantıda ayrıca mahalle çalışmalarında başarılı olan mahalle başkanlarına ödüller takdim edildi.