9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla milyonlarca kişi yollara döküldü. Her yıl kan gölüne dönen yollarda onlarca kişi yaşamını yitiriyor. Geçen Ramazan Bayramı tatilinde yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 58 kişi yaşamını yitirmiş, 392 kişi de yaralanmıştı.

ÖNLEMLER ALINDI

Bu bayramda da aynı acı bilançonun yaşanmaması için Ulaştırma Bakanlığı ülke genelinde çeşitli önlemler aldı. En büyük tedbir hiç kuşkusuz trafik kurallarına uymak, hız yapmamak ve yola uykusuz çıkmamak.

64 KAZA KARA NOKTASI

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Türkiye genelinde 64 kaza kara noktası var. Karayollarının 2018'de iyileştirme yapacağı bu kara noktalar en çok Ankara, Bursa, Aydın, Hatay, Manisa, Mersin, Samsun, Yalova gibi şehirlerde.

Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!

İNEGÖL İLE BİLECİK ARASI

Türkiye genelindeki 64 kaza kara noktası arasında İnegöl'de bulunuyor. İnegöl ile Bilecik arası tehlikeli olarak anılıyor.

ALO 159 HATTI

Sürücüler, yola çıkmadan önce yol durumu hakkında Karayolları Yol Danışma biriminin 0312 449 86 60 ve 449 87 30 no'lu telefonlarından veya ücretsiz Alo 159 hattından KGM'nin internet sitesi www.kgm.gov.tr adresinde hizmete giren 'Güzergah Analizi' programından ve 'Yol Durumu' sayfalarından bilgi edinebilir.