TEMMUZ AYINDA BOL ETKİNLİK

Yaza özel lezzetler, kokular, renkler... Hepsi alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM'de buluşuyor. Bu sene yedinci yaşını kutlayan İnegöl AVM, Temmuz ayında yaza hakkını veren etkinlikleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor.

PARFÜM UZMANI GELİYOR

Parfüm uzmanı Bihter Ergül, İnegöl AVM ziyaretçilerini kokuların büyüleyici dünyası ile buluşturmaya hazırlanıyor. Özel bir söyleşi için İnegöl AVM'nin konuğu olacak Bihter Ergül, İnegöl AVM Instagram hesabından yapılan yarışma ile belirlenecek 30 talihli ve AVM'den 100 TL ve üzeri alışveriş yapan 30 şanslı kişi için özel parfüm hazırlayacak. Konuklar sadece kendileri için hazırlanan kişiselleştirilmiş parfümlerle bu yaz kendilerini daha özel hissedecek.

HEDİYE KABİNİ KURULACAK

Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesine geldi Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesine geldi

Kurulacak hediye kabini de yazın neşesine neşe katacak. Kabine giren ziyaretçiler havada uçuşan hediye çeklerinden yakaladıklarının sahibi olacak. Konuklar hem eğlenecek hem de birbirinden özel sürpriz hediyeler kazanacak.

Bando gösterisi, canlı müzik dinletisi ve renkli çiçekler taç atölyesi de bu ay merkezin konuklarına hoş vakit geçirtecek.

En özel atölye çalışması ise çocuklar için düzenlenecek. Yedinci senesinde ziyaretçilerine daha konforlu bir alan sunabilmek adına yenileme çalışmalarına başlayan İnegöl AVM'nin yenilenen bölümünü çevreleyen panolar, minik ziyaretçilerin yapacağı kağıt çiçeklerle süslenecek.