Ziyarette konuşan ekip sorumlusu Varol Yılmaz, İnegöl'ün afetlerle özellikle de depremle yakinen muhataplığının her an söz konusu olduğunu, bundan kaçmanın bizlerin elinde olmadığını, fakat bu afetlere karşı her daim hazır bulunulabileceğini, bu nedenle de gönüllülük esasıyla gerçekleştirilen bu çalışmalarda İnegöl'ü oluşturan her kesimin özellikle de iş camiasının mücadelenin bir kefesinde olması gerektiğini ifade etti.

Yıllardır bunun mücadelesini tamamen gönüllülük esasıyla yürüten ekiplerine teveccüh göstererek "Bizde bu çalışmanın bir yerinde bulunmak istiyoruz" diyen sayın Hakan Özdemir'e şükranlarını sunan Yılmaz, "İnegöl bize ya da bu çalışmaları yapacak her ekibe ne kadar destek çıkarsa kazanacak yine İnegöl olacaktır." dedi.

Hakan Özdemir ise İNDAK ekibini çalışmalarından dolayı takdir ettiğini, bu alanla alakalı farkındalık oluşturulmasının hem İnegöl hem de tüm Türkiye açısından büyük taşıdığını dile getirdi.

Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir? Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir?

Özdemir, "Bizler bir koşuşturmacanın içerisindeyiz. Neleri kaçırdığımızın farkında değiliz, fakat yarın bunun acısını en yakından hepimiz yaşayacağız. Deprem ya da afetler ihmale gelmez. Belki engelleyemiyoruz, fakat elimizden geldiği kadar hazır olmalıyız. Bu nedenle firma olarak bizde bu işin bir yerlerinde olmak, çorbaya tuz katmak istiyoruz. İnegöl'de faaliyet gösteren büyüklü, küçüklü bütün firmalarında bu konuda destekçi olmaları gerektiğine inanıyorum. İNDAK, çok önemli bir işi yerine getirmeye çalışıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.