Ateş Pahası Deyiminin Hikayesi Ateş Pahası Deyiminin Hikayesi

MÜDÜR ALPİR'İN SINIF ARKADAŞI

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Alpir'in, İmam Hatip lisesinden sınıf arkadaşı olan sanatçı, İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, bazı okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Mahmut Alpir, "Çok değerli arkadaşım İsmail Hakkı'yı ekranlarda görmekten büyük mutluluk duydum. Kendisini burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Bizim de eksiklerimiz var; bunların başında sinema ve tiyatro geliyor. Eğitimimiz anlamında bu sektörde ciddi açıkların olduğu, imam hatip mührünü taşıyan insanların bu sektörde azlığından hepimiz üzüntü duyuyoruz. Tırnaklarıyla kazıyarak o sektörde yer bulan İsmail Hakkı'nın başarısı gerçekten takdire şayan." dedi.

BİR İMAM HATİPLİ GİBİ İŞİNİZİ YAPIN

Öğrencilerle buluşan sanatçı İsmail Hakkı Ürün, "Müdürümüzle Konya İmam Hatip Lisesinden sınıf arkadaşıyız. İmam Hatipli olmaktan gurur duyuyorum. Ekranlarda da bunları dile getiriyorum. Sizlerin de her ne meslek yaparsanız yapın, imam hatipli olmanın ayrıcalıklarını yaşatın. Bir imam hatipli gibi işinizi yapın" diyerek tavsiyelerde bulundu.