Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti
AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, seçim çalışmalarına başladı. Bosna Hersek Derneği’ni ziyaret eden Şahin; “ 2002, 2007 ve 2011 seçimlerinde destek oldunuz iktidar olduk. Sizden tekrar destek istiyoruz. 2015 seçimlerinde AK Parti hükümetini ve istikrarı tekrar iktidara getirmenizi istiyoruz” dedi.

AK Parti’nin 7 Haziran seçimleri öncesi ilk ziyaretini Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne yaptı.

Ziyarette konuşan AK Parti Bursa Milletvekili, 25. Dönem Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin; “7 Haziran’da parlamentoyu yenileme seçimleri yapılacak. 24‘üncü dönemde de görev yapma imkânı bana verildi. Hizmet etmeye çalıştık. Genel merkezimizin de tekrar görev tevdi etmesiyle 4’üncü sıradan tekrar milletvekili adayı olarak AK Parti listelerinden huzurlarınızdayım” dedi.


Seçimde yine iddialı olduklarını aktaran Şahin; “45 gün sonra seçime gidilecek. Bu seçimde AK Parti olarak yine iddialıyız. Bizi 3 kez iktidara getirdiniz. 2002, 2007 ve 2011 seçimlerinde. Her seferinde de oyumuz arttı. 36’yla başladık, 47’den 50’ye, referandumlarda 50’nin, 60’ın üzerinde oy oranlarıyla hem ilçemizde hem de ülkemizde destek aldık. Hep 300’ün üzerinde milletvekili sayısıyla iktidar etme imkânını bize verdiniz. Biz yine AK Parti politikalarının, idealistliğinin, siyasetinin Türkiye’de devam etmesini arzu ediyoruz. Sandıklar kurulacak, Bursa’da 18 tane milletvekili adayımız, Türkiye’de 550 tane milletvekili adayımız 81 vilayette 200 bine yakın sandıkta seçmenin iradesinin sandığa yansımasıyla yeni hükümetin kurulması sürecini yaşayacağız. Sizden tekrar destek istiyoruz, 2015 seçimlerinde AK Parti hükümetini ve istikrarı tekrar iktidara getirmenizi istiyoruz” ifadelerini kullandı.