İnegöl Belediyesi, 2017-2018 kültür sanat sezonunun açılmasıyla birlikte bu alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nin de hizmete girmesiyle 400 kişilik salonda birbirinden özel konuklarını ağırlayan İnegöl Belediyesi, dün akşam kitapları ve televizyon programlarıyla yakından tanınan; akademisyen, psikolog, yazar ve televizyon programcısı unvanı bulunan Üstün Dökmen'i konuk etti.

ÜSTÜN DÖKMEN'E YOĞUN İLGİ

Üstün Dökmen, 20.30'da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda "Ailede Kaliteli İletişim" konulu seminerle İnegöllülerin karşısına çıktı. Programı Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Partili bazı yöneticiler de takip etti. İlçe halkının seminere ilgisi yoğun olurken, 400 kişilik salonun almadığı kalabalığı Üstün Dökmen sahneye davet etti. Vatandaşlar sahnede oturarak semineri takip etme fırsatı buldu.

AİLE KAVRAMINI ANLATTI

Ailede kaliteli iletişimin önemi ve kaliteli iletişimi sağlamanın yolları hakkında bilgilerini paylaşan Üstün Dökmen, zaman zaman yaptığı esprilerle salondakileri kahkahaya boğdu. Aile kavramını tüm etkenleriyle mercek altına alan seminerde konuşmacı Üstün Dökmen, İnegöl halkına da gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Program sonunda Belediye Başkanı Alper Taban sahneye çıkarak salondaki vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. 3,5 yıldır İnegöl Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını hatırlatan Taban, "Ancak bugün itibariyle İnegöl Belediye Meclisinde yaptığımız seçimden sonra Belediye Başkanı olarak arkadaşlarımız bizi görevlendirdiler. Ben buradan meclis üyelerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Ege Denizi'nde 5 Bin Yıllık Kalıntılar Bulundu Ege Denizi'nde 5 Bin Yıllık Kalıntılar Bulundu

ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

Üstün Dökmen'in program boyunca çok güzel bilgiler verdiğini kaydeden Alper Taban,

"Ben programın tamamına katılamadım. Artık tabi bizim için geceler gündüz, gündüzler gece oldu. Çok çalışmamız gerekiyor. Aldığımız sorumluluğun farkındayım. Ancak tabi bu anlatılanları alıp hayatımıza uygulayabiliyorsak ne mutlu bize. Ben dinlerken hemen kendime soruyorum; ne kadarını ne şekilde uyguluyorum diye. Bu arada bir özrümüzde var sizlere karşı.

Çok güzel bir kalabalık vardı, salonumuza sığmadı. İnsanlar yerlerde, sahnede oturup izledi. Biz çok çok daha küçük salonlarda program yaptık ama bu dönem biraz daha kaliteli, daha dolu dolu isimleri sizlerle buluşturmak istedik. Ben Üstün hocamıza da çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki programlarımızı düzenlerken bu yoğunluğu nasıl çözeriz konusunun da üzerinde duracağız" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN İNEGÖL'E SELAMLARINI İLETTİ

Alper Taban, konuşmasının sonunda Belediye Başkanlığı seçim sürecinde Pazartesi günü Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü de hatırlatarak "Cumhurbaşkanımız İnegöl halkına çok çok selamlarını ilettiler" dedi.

Başkan Taban, programın konuşmacısı Üstün Dökmen'e üzerinde İnegöl'ün değerlerinin yer aldığı bir çini hediye etti.