Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret
İnegöl Dipsizgöl Orta ve İlkokulu müdürlüğünce sınıflar arası masatenisi turnuvası düzenlendi.

2. Dönem başında başlatılan turnuvaya ilk ve ortaokullardan 40 öğrenci katılarak kıyasıya mücadele verdiler. Yapılan final müsabakalarında dereceye giren sporculara Okul müdürü Fevzi Yıldırım ve Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Macit tarafından davet edilen İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel kurum personeli ile birlikte katılarak sürpriz yaptı.

KÖYLER SPOR AÇSIN

Tören öncesinde konuşma yapan Yusuf Şevki Yücel:

“Sevgili öğrenci kardeşlerim, buraya küçük bir organizasyonun ödül töreni için geldik, ancak okulunuzun güzelliğini, sportif ve akademik başarılarını duyduğumuz için özellikle görmek istiyorduk. İnegöl’deki tüm okullarımızı bir program dahilinde ziyaret ediyorduk.

Ayrıca geçen dönem başlattığımız “Köyler spor açsın” projesi kapsamında Dipsizgöl Ortaokulu ve Ortaköy Ortaokulunda raket sporları yapılmakta bizim antrenörlerimiz de haftada 1 gün bu okullara eğitim ziyareti yapmaktadır. Bu gün de bu vesileyle hem okul ziyaretimizi gerçekleştirmiş, öğretmen arkadaşlarımızla ve sizlerle tanışmış hem de ödül törenimizde buluşmuş olduk.

Gerçektende okul müdürünüz, öğretmenleriniz ve sizler övgüyü fazlasıyla hak ediyorsunuz. Burada ödül vereceğimiz arkadaşlarınız disiplinli bir çalışma ve gayretin sonunda madalyaları ile onore edilecekler”

HEM AKADEMİK BAŞARI HEM SPOR

“Ben hepinizin farklı branşlarda spor yapabileceğinizi okulunuzu İnegöl’de, Bursa’da ve nihayet Türkiyede başarıyla temsil edeceğinizi biliyorum. Ve akademik başarınızı sportif başarıyla da taçlandırabileceğinizin birçok örneği var.

Bu nedenle ben sporu asla ihmal etmemenizi, bunu bir yaşam tarzı haline getirmenizi öneriyorum. Çok başarılı bir okul müdürünüz, sizi çok seven beden eğitimi ve diğer branş öğretmenleriniz var bu açıdan çok şanslısınız bu şansı çok iyi değerlendirin.

Ben bu gün vesilesiyle bizleri okuluna davet eden okul müdürümüze ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyorum. Allah her yerde ve her zaman yardımcınız olsun” dedi.

DERECEYE GİRENLER

Daha sonra yapılan ödül töreninde Küçük Erkekler kategorisinde 1.Oğuz Arslan, 2. Sercan Üstek, 3. Enes Güvenç’e madalyaları Yusuf Şevki Yücel tarafından verildi.
Ardından Küçük kızlarda 1. Melike Tülek, 2. Sibel Yavan, 3. Fatmanur Karak‘a okul müdürü Fevzi Yıldırım;

Yıldız Erkekler kategorisinde 1. Samet Acar, 2. Sefa Ünal, 3. Tunahan Bulut’a madalyalarını Sportif eğitim uzmanı Mehmet Akal;

Yıldız Kızlarda 1. Ece Çecik, 2. Damlanur Üstek, 3. Ebru Tatlı’nın madalyalarını ise sınıf öğretmeni verdi.

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik merkezi Gençlik liderlerinin Ecdada mektup yarışması hakkında öğrencileri bilgilendirmesinin ardından; okulun farklı bir konseptle dizayn edilmiş yer minderleri ve halı kaplı içerisine ayakkabısız girilebilen kütüphanede yapılan ikramlarla program sonlandırılmış oldu.

SPORA BÜYÜK İLGİ VAR

Ziyaretten ve ödül törenine iştiraklerinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirten okul müdürü Fevzi Yıldırım :

“Okulumuz ziyaret ederek bizleri onurlandıran İlçe spor müdürümüze ve personeline teşekkür ediyoruz. Okulumuz özel okulları aratmayacak güzellik ve enerjiye sahip bir okul oldu. Arkadaşlarımın bu atmosfere çok büyük emekleri var. Bizler bu köy ortamında öğrencilerimizin İnegöl’de bulabilecekleri her türlü ortamı oluşturmaya gayret ediyoruz.

Burada herkes çok mutlu, bu durum başarımıza da yansıyor, sportif etkinliklerde fazlasıyla yer almak istiyoruz. Okulumuzda 2 masa tenisi var bir 3.sünü de talep ediyoruz. Çünkü gerçekten yetenekli ve hep antrenman yapmak isteyen öğrencilerimizin sıra beklemesini bile istemiyorum. Okulumuzda özellikle satranç ve masatenisi branşlarına ilgi çok büyük bunu değerlendirmek istiyoruz.

Bu vesileyle İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüze katkılarından ve bundan sonra vereceği destek sözünden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.