Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı
Dernek Başkanı Ahmet Taştan, organizasyonla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (İHMED) okulların açılmasıyla birlikte İmam Hatip Lisesi öğrencilerine her gün öğle tatillinde dernek lokalinde çorba ikram ediyor.

Mezun ağabeylerinin sponsorluğunda devam eden iyilik kervanı farklı günlerde misafirlerini ağırlıyor onlar da öğrencilerle karavanaya kaşık sallıyorlar”

NASIL BAŞLADI"

“Bilindiği üzere ilçemizde bir çok sivil toplum kuruluşu muhtaçlara yardımcı olmak isteyenlere aracılık yaparak iyilikleri sahiplerine ulaştırıyor. 1986 Mezunu ağabeylerimizle bir akşam toplanmıştık.

Onlardan biri, öğrencilerin bazılarının öğle yemeklerinde sağda solda dolaştıklarını belki de yiyecek alacak harçlığı yoktu, diyerek kanayan yaramız işaret etti. İHMED, burada öğle vakti çorba vermez mi" Sorusuyla başladı iyilik kervanı” dedi.

AKTAŞ, ŞİMŞEK VE TEMELLİ KATILDI

Derneğin konuyla ilgili tüm ihtiyaçları temin ettiğini vurgulayan Taştan;

“Öğrencilerimiz genellikle 40-45 öğrencimiz derneğimizde çorba içebiliyor. Bugün de İHMED’in kurucularından, İmam Hatip Lisesi 1987 mezunu İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, iş adamı Lütfü Şimşek, Milletvekili aday adayımız Bülent Temelli teşrif ettiler, öğrencilerimizle birlikte ikramımızda aldılar.

Kendilerine teşekkür ederiz. İmam Hatip Lisesi öğrencilerine her zaman her yerde sahip çıkan ve değer veren ağabeylerimiz oldukça bu millet tarihindeki şanlı dönemleri yaşayacaktır. Öncüler ardındakilere sahip çıktıkça bir kopma yaşanmayacaktır” ifadelerini kullandı.

HİZMETLERİNİN DEVAMINI DİLERİZ

Taştan, şöyle devam etti:

“Alinur Başkanımızın mütevazılığını biliyorduk. Bizimle olması, dernek ortamımızı görmesi bizleri memnun etmiştir. Süleymaniye Kültür Evininde, Uludağ Gençlik ve Spor Kulübüne yer göstermesi de bizi memnun etmiştir.”

Tekrar öğle vaktinde öğrencilerimizle birlikte olduklarından dolayı teşekkür eder vatan, millet konusundaki hizmetlerinin devamını dilerim”