FETÖ'NÜN OKULLARI HALKIN OLDU

FETÖ soruşturması kapsamında FETÖ'ye bağlı olduğu tespit edilen Özel Nilüfer İlk ve Ortaokulu kapatılarak, Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu'na dönüştürülmüştü.

Okulların açılmasıyla yeni yerinde hizmet vermeye başlayan okulu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin gezdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican'ın da katıldığı ziyarette, Milletvekili Şahin okulun idareci ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

KAPALI KAPILARI AÇTIRDI

Kısa süren sohbetin ardından Şahin ve beraberindeki heyet okulu gezdi. Ziyaret sırasında okulun en üst katına çıkılırken, burada kapının kapalı olduğunu gören Şahin, görevlilerden kapıyı açmalarını istedi.

Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz? Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz?

Görevlilerin kapıyı açmasıyla içeri giren Şahin ve beraberindekiler, devasa toplantı odalarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

"GELECEK GÜNLER GÜZEL OLACAK"

Ziyaretin ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Hüseyin Şahin, "Yüce dinimiz İslam'ın ilk emri 'oku' olarak bize tebliğ edilmiştir. İnşallah yeni yetişen nesli daha güzel ortamlarda, fiziki ortamlarının daha güzel bir şekilde oluşturulduğu, eğitim, irfan ordumuzun kendini nitelikli olarak daha iyi donattığı, geleceğin Türkiye'sinin oluşturulacağı yepyeni bir eğitim sezonunun ben hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Gelecek günler ülkemiz açısından daha güzel olacaktır."

ÖĞRETMENLERE TEBRİK

"Paralel yapının kullandığı okulların Milli Eğitime devredilmesinden sonra yeni anlayışla donatılan okullarımızın ziyaretinde bulunduk. Hocalarımıza başarılar diledik.

Özellikle bu FETÖ Terör Örgütü yapılanması içerisinde bulunmamalarından dolayı göreve devam eden öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Onlardan Türkiye'miz çok şey bekliyor. Yeni neslimizi yetiştirmek onların elinde olacak.

15 Temmuz darbe teşebbüsünden çıkarılan sonuçla ülkemizin değerlerine, örf ve ananelerimize daha bağlı, millilik bilinci yüksek, yerli ve milli düşünceye sahip öğrencilerimizin yetiştirilmesi onların eliyle olacaktır" dedi.

HÜCRE OLARAK KULLANILDI

FETÖ terör örgütüne ait okul ve yurtların milletin olduğunu aktaran Şahin,

"Kolej adı altında hizmet veren şuan içinde bulunduğumuz okulda Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokuluna çevrildi. Bugün buraya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

İnşallah burada yepyeni bir nesil eğitim görecek. Biz milletimizden aldığımız emri yerine getiriyoruz. Milletimiz terör örgütüyle mücadele edin diyor. Bizlerde mücadele ediyoruz."

"Milletimiz terör örgütünün hücre olarak kullandığı özellikle yetiştirdiği neslin milletimize silahlarını doğrulttuğu yapıların tekrar milletimizin lehine dönüştürülmesini bize emrediyor. Bizlerde bunları yapıyoruz. Gelecek günler Türkiye'miz daha güzel olacak" diye konuştu.