İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma! İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!
HIZLI TREN NERDEN GEÇECEK"
Yenişehir’deki yerel basın hızlı tren konusundaki gelişmeyi okuyucularına; ‘Hızlı tren elden gidiyor’, ‘İnegöl’e hızlı tren müjdesi’, ‘Yenişehir hızlı treni İnegöl’e kaptırdı’, ‘İnegöl’e hızlı tren müjdesi’ gibi başlıklı haberlerle duyurdu.

İLÇE BAŞKANI YALANLADI

Ulusal basında da yer alan konu gündemdeki yerini korurken, Yenişehir AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil’den, gündeme bomba gibi düşen ‘hızlı tren istasyonu İnegöl’e kayıyor” şeklinde çıkan haber ve yorumlara yalanlama geldi.

İL BAŞKANI SIKINTI OLMADIĞINI SÖYLEMİŞ

‘AK Parti Bursa İl Başkanımız Cemalettin Torun’un hızlı trenle ilgili yaptığı açıklamalar basında ve kamuoyunda yanlış anlaşılmıştır’ diye konuşan Başkan Adnan Kamil,

“Ben İl başkanımız ile görüştüm. Kendisi bana kati surette Yenişehir ile ilgili bir sıkıntı olmadığını ifade etti” dedi.
HIZLI TREN YENİŞEHİR’DEN GEÇECEK

Başkan Kamil,

“İl başkanımız, rahat olun Yenişehir’den geçmesi planlanan hızlı tren hattının ilçeden gitmesi diye bir şey söz konusu değil. Sadece 2 istasyon yapılması planlanan Yenişehir’de 1 istasyon olabilir. Bununla ilgilide daha net bir şey yok. Kesin olan tek şey hızlı trenin Yenişehir’den geçeceğidir.”

DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİN

“Yenişehirli hemşerilerimiz rahat olsunlar, dedikodulara ve söylentilere itibar etmesinler. Hızlı tren istasyonu Yenişehir’den gitti diye bir şey söz konusu değildir, tam tersine altını çizerek ifade ediyorum. Hızlı tren Yenişehir’den geçecektir” diye konuştu.