ÖZEL BİR GÜN

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; "3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla, bu özel günü kutlamak, özel çocuklarımız ve aileleri ile birlikte bir araya gelmek için bugün beraberimizdeki misafirlerimizle birlikte, Aile Danışma Merkezi ve Engelliler Gündüz Bakımevini ziyaret etmek istedik."

BU MERKEZLERİN SAYISINI ARTTIRMALIYIZ

"Bu merkezlerin sayılarını çoğaltmak istiyoruz. Gerçekten bu merkezde hayırlı hizmetler yapılıyor. Özellikle toplumumuzun yapı taşı olan aile kurumun daha sağlıklı ve sağlam bir yapı üzerine inşa edilmesi için şehrimizdeki vatandaşlarımızın bu merkezden istifade etmelerini özellikle istirham ediyorum" dedi.

AİLELERE ÇAĞRI

Ailelere çağrıda bulunan Başkan Aktaş, "Ailelerimizin gönül rahatlığı ile çocuklarını bu nezih merkezimize bırakabilirler. Unutmayalım ki hepimiz bir engelli adayıyız.

CHP'nin acı günü CHP'nin acı günü

Bir gün engelli duruma gelebiliriz. Bu yüzden engellilerimizi daha iyi anlamamız gerektiğini unutmayalım ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışalım" dedi.

HEDİYE VERDİLER

Konuşmaların ardından özel çocukların hünerli ellerinden çıkan hediyeler, başta Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere gelen misafirlere takdim edilirken, özel çocukların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar da ziyarete ayrı bir renk kattı.