Yatsı namazı sonrası gerçekleştirilen helva ikramında, kazanın başına geçen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vatandaşlara elleriyle helva ikram etti.

11 YILDIR SÜRÜYOR

Helva ikramı sonrası konuşan Başkan Alinur Aktaş:

"Bu akşam Mevlid Kandili. Peygamber efendimizin dünyaya teşriflerinin seneye devriyesi. Türk toplumu olarak kandilleri çok büyük coşku ve heyecanla kutluyoruz. Her kandil gecesi ilçemizin bir camisinde vatandaşlarımızla buluşuyoruz.

Hemşerilerimizin kandillerini kutluyor, kucaklaşma fırsatı buluyoruz. 11 yıldır süre gelen helva geleneğimizi bu kandilde de devam ettiriyoruz. Gönüllerimizin aşk şerbetiyle tatlandığı bu özel gecede ağızlarımız da ikram ettiğimiz helvayla tatlansın istedik.

Bu tür organizasyonlarla birliğe, beraberliğe, dostluğa ve sevgiye katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Başkan Aktaş ve beraberindeki heyet helva ikramının ardından vatandaşlarla oturup sohbet etti.

Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı

İnegöl Belediyesinin diğer bir helva dağıttığı cami ise İsaören Camii'ydi. Buradaki helva ikramına Belediye Başka Vekili Turgay Yel ve Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit katıldı.