İnegöl Belediyesi, Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında video paylaşım kanalları ve sosyal medyada yayınlanan şaka videolarıyla tanınan Hayrettin'i İnegöllülerle buluşturdu.

YOĞUN İLGİ

Cumartesi akşamı 20.00'da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen programa ilçe halkının ilgisi yoğun oldu. Yaklaşık 1000 kişinin izlediği programda, vatandaşlar koridorlar ve sahne dahil olmak üzere tüm alanları doldurdu. Programı Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleriyle bazı meclis üyeleri de katıldı.

Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

Sahneye çıkan Hayrettin, karşılaştığı kalabalık karşısında İnegöllülere destekleri için teşekkür etti. Hayrettin, İnegöl'de stand-up tadında gerçekleştirdiği programda mesleğinin bilinmeyenlerini, zorluklarını ve yaşadığı olayları İnegöllülere kendi üslubuyla anlattı. Hayrettin, stand-up gösterisi sırasında vatandaşların sorularını da yanıtladı. Üniversite hayatı, Amerika'da yaptığı şakalar, mesleği konusundaki bilinmezleri esprileriyle anlatan Hayrettin, izleyicilerden tam puan aldı.