İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz
Yemeğe, Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, Yönetim kurulu üyeleri, voleybolcular ve teknik heyet katıldı.

Yemek sonrası açıklama yapan Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, Gaziantep deplasmanının önemli bir maç olduğunu ifade ederek:

“Bizim direk rakibimiz olan bir takım Şahinbey Belediyesi. Geçen hafta önemli puanlar aldık, ama bu haftada almamız lazım deplasmanda puan alırsak daha da anlam kazanacak. Puan alacağımız birkaç maçtan puan alamadık.

Özellikle Beşiktaş maçında yaşanan sıkıntılardan dolayı puan çıkartamadık. Bu yüzden Şahinbey maçını çok önemsiyoruz. Yönetim kurulundan birkaç kişi hariç tam kadro orada olacağız. Bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu göstermek için biz geliyoruz oraya.”dedi.

TAKIMA PRİM MÜJDESİ

Şahinbey deplasmanından galibiyetle dönülmesi halinde prim verileceğini ifade eden Aktaş “ şöyle konuştu:

“Bu maçın primli bir maç olacağını söyleyeyim. Kazandığınız takdirde bu maça prim ödeyeceğiz. Unutmayın biz bir aileyiz masöründen tut da voleybolcusuna kadar herkes burada ailenin parçası. Beşiktaş maçı öncesi üzücü bir olay yaşadık, İnsanlar hata yapabilir önemli olan bu hataları görüp hatalardan dönmektir.

Ben Ismael Fernandes’in çok güzel sözlerine şahit oldum eskisinden çok daha fazla çalışacağının garantisini verdi. Sizin oyun futbol gibi değil arkadaşlar, futbolda bir gol atarsın 90 dakika üzerine yatarsın ama bu oyun öyle değil.

Servis atmışsındır eline çarpmıştır çıkmıştır ama oyun bitmemiştir kimse konsantrasyonunu bozmasın. Neden biz ilk 8’e yâda neden ilk 6’ya giremeyelim onlardan bizden fazlası ne çok çalışmamız gerekiyor arkadaşlar.”

Daha sonra söz alan Hasbahçe tesisleri sahibi Erhan Akgün, Belediyespor’a moral vermek adına tesislerinde ağırladıklarını belirterek,

“Geçtiğimiz hafta Gümüşhane Torul Gençlik maçında çok önemli bir galibiyet elde edildi. Bu galibiyet için voleybolcularımızı kutlamak ve hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Şahinbey maçı öncesi moral anlamında takımımızı burada ağırladık.

İnşallah burada da galip gelirler ve İnegöl’ümüzü deplasmanda çok iyi bir şekilde temsil ederler. Oyuncu arkadaşlarımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.