Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Adnan Ordu, yayımladığı basın açıklamasında; "İktidar ve yandaşları hangi millilikten bahsediyorsunuz? Yabancılara sınırı geçtiği gibi iş yeri açma belgesi veren sen, oysa benim vatan evladım iş yeri açması için onlarca belge isteyen sen, kılık kıyafeti serbest bıraktın, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin durumu ortada.

Maneviyatımız ortada, bir yerli araç diye tutturdunuz ama sonu İsviçre'ye belli bir ücret ödemek zorunda kaldın.

Yerli araba üretimi muammada kaldı. Şimdide laik anti laik diye tutturmuş olduğunuz yaşantı biçimini yargılıyorsunuz. Şunu açık açık söylesenize anayasanın ilk 3 maddesini dolaylı yoldan kaldıracağız diye" ifadelerine yer verdi.

YABANCILARA TOPRAK SATIYORSUNUZ

"Beğenmedikleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk döneminde milli meclisimiz yabancılara mülk satışını %2 tutmuştu" diyen Ordu;

"Oysa milli milli diye milleti kandırıyor, yabancılara peynir ekmek gibi toprak satıyorsunuz. Ondan sonra da milli meselelerden bahsedeceksiniz.

Ulus devletin neden zaruri olduğunu Genel Başkanımız Haydar Baş Bey sosyal devlet, milli devlet projelerinde açıklamıştır" ifadelerini kullandı.

MİLLİ EKONOMİK MODELİ

Milli devlet olmak için bağımsız olmamız gerektiğini vurgulayan Ordu, şöyle devam etti:

"İktidarın başı sıkışsa ABD veya AB'ye koşuyor. Genel Başkanımız Prof.Dr. Haydar Baş bey; "Onlar Vatikana kıbleyi çevirirken; bizler merkezi Kabetullaha çevirdik" demiştir.

Genel Başkanımız Prof.Dr. Haydar Baş bey bir ülkenin parası kendi canı, kanıdır. Oysa bunlar aksi ekonomi politikaları uyguladılar. Sonuç ortada. Vadeler 2018'i aşmıştır.

Hayali para birde vadesi geri ödenmediğinde bu evrakın peçeteden farkı kalmıyor. Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş Bey'i milli ekonomik modelinde paranın piyasada dolaşması için neler vaad etmiş; Vatandaşlık maaşı, çeyiz parası, çocuk parası, işsizlik maaşı, faizsiz konut kredisi"

Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı

KAYNAKLARIN %51'İ KAMULAŞTIRILACAK

"Peki bunlar nasıl uygulanacak? Bağımsız Türkiye Partisi iktidara geldiğinde ülkenin kaynaklarının %51'i kamulaştırılacak. %49'u millete dağıtılacak. Vergi 100 bin TL'nin altında geliri olanlardan alınmayacak. KDV %18'den %8'e indirilecek.

Oysa bu İktidar çeyiz parası dedi yüzüne gözüne bulaştırdı, işsizlik maaşı dedi pirim ödemezsen işsizlik maaşı alamıyorsun. Çocuk parası dediler sadaka verir gibi para verdiler.

Yabancılara gelince Avrupa para fonundan geliyor dediler, devlet bütçesinden maaş ödediler, ondan sonra da Avrupa Birliği'ni millete şikayet ettiler para ödeneği çıkartmadı diye. Onun için laikliğe dokunan kendi milletine değil, küresel güçlere hizmet etmiş olur"