Eski Bakan evinde ölü bulundu Eski Bakan evinde ölü bulundu
Sani Konukoğlu Camiinde öğle namazı sonrası gerçekleştirilen eğitim seminerinde, Bursa İl Müftülüğü Din ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Üstün, hacılara başlıca konularda bilgiler verdi.

Hacılara daha 5 defa seminer verildiğini hatırlatan İsmail Üstün, “Gruplar belli olduktan sonra 3 günlük seminerimiz olacak. Bu seminerlerin ilkini bugün gerçekleştiriyoruz. Bizim için bu seminerler çok önemli. Seminerlerde, hacılarımızın isteklerini öğrenerek, onlara daha iyi hizmet veriyoruz. Hacılarımız Allah’ın ve Hz. Peygamberimizin misafirleri. Onun için bizim gözümüzde hacılarımız çok değerli” dedi.

Umre ve Hac ibadetinin herkese nasip olmadığını ve bu nedenle iyi değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren İsmail Üstün, Kutsal beldelerde dua, zikir, tövbe, Kur’an-ı Kerim tilavetine daha fazla zaman ayırmalarının ve kul hakkı konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesinin önemini vurguladı.

Üstün, hacılara aşılarını yaptırmalarını, kurban ücretlerini ile yurt dışı harcını yatırmalarını konusunda uyarıda bulundu. Bu arada Diyanet İşleri Bakanlığı organizasyonu ile 120’ye yakın vatandaşın hacca gideceği öğrenildi.