Zimem Defteri ne demek, Zimem Defteri uygulaması nasıl yapılır? Zimem Defteri ne demek, Zimem Defteri uygulaması nasıl yapılır?

BİRLİK VE DAYANIŞMA PİLAVI

Mahalle muhtarı Salim Altun yaptığı açıklamada;

"Mahallemizde her yıl dostluk, birlik ve dayanışma pilavı düzenliyoruz. İnsanlarımız her türlü zorluğa karşı uzun yıllardır yardımlaşma, dayanışma, birliktelik ve kardeşlik ruhu içerisinde bir bütün olmuş, zor zamanlar atlatarak bugünlere gelmiştir. Milletimiz bu güne kadar kardeşlik bilinci ile hareket etmiş, birlikteliğimizden doğan bu büyük kuvvet, düşmanlarımızın tarih sahnesinde birer birer silinmesine neden olmuştur."

TÜRKİYE BİRLİKTEYKEN GÜÇLÜDÜR

"Bu şanlı vatanı canı pahasına koruyan atalarımız, bize çok değerli bir miras bırakmıştır. Her yönüyle büyüyen ve genişleyen güçlü Türkiye'mizde bugün de birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde yaşamaktayız. Aynı dili konuşan, aynı milli duyguları paylaşan bu büyük toplumun amacı, güzel vatanımızda huzur içinde yaşamak ve kalkınmaktadır. Türkiye, insanı ile güzeldir. Türkiye insanı değerlidir."

"Türkiye birlikteyken güçlüdür. Bu güzel günlerde hep birlikte olmak, büyümemize, gelişmemize, kalkınmamızı sağlayan en büyük unsurlardan bir tanesidir" dedi.