30 Haziran tarihinde gerçekleşen genel kurullarının ardından yoğun gündem ve transfer çalışmaları nedeniyle protokol ziyaretlerini gerçekleştiremeyen Karadeniz Güvenspor yönetimi, ziyaretlerine dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile başladı. Yapılan genel kurulda güven tazeleyen Metin Öztrükoğlu, ziyarette Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a çiçek takdim etti.

KATKILARINDAN DOLAYI AKTAŞ'A TEŞEKKÜR

Ziyaret sırasında açıklama yapan Bordo Mavili takımın Genel Kaptanı Mahmut Emanet, "Karadeniz Güvenspor olarak 30 Haziran'da genel kurulumuzu gerçekleştirerek yeni yönetimimizi oluşturduk. 2016-2017 sezonu öncesi transfer çalışmalarımız ve gündem yoğunluğu nedeniyle gecikmiş bir ziyareti bugün gerçekleştirmek üzere Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Başkanımıza bizleri kabulünden dolayı ve hem bizlere hem de İnegöl amatör sporuna yaptığı katkılardan dolayı, amatör spor camiası adına da teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

15-16 AMATÖR TAKIMIN OLMASI ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İnegöl'ün; mobilyasıyla, köftesiyle, kaplıcasıyla, tarımıyla, nüfusuyla Türkiye'nin aktif ilçelerinden bir tanesi olduğuna dikkat çekti. Sportif anlamda da futbol başta olmak üzere değişik kulüplerin farklı faaliyetleri olduğunu hatırlatan Aktaş, "İnegöl Belediyesi olarak bizler de onlara hem tesis hem malzeme anlamında hem de finans destekleriyle onlara bu süreçte destek vermeye çalışıyoruz. Süper Amatör kümede bile İnegöl'den 5 tane takımın olması, İnegöl'de 15-16 tane amatör takımın olması futbolla alakalı önemli bir başarı. Voleybolda, basketbolda farklı branşlarla ilgili de faaliyetler var İnegöl Belediyesi olarak ve farklı kulüplerimiz marifetiyle" diye konuştu.

İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği

"Sporu ne kadar çeşitlendirebilirsek, insanların görsel olarak heyecan duyduğu spor dallarını şehrimize yayabilirsek şehrimizi bir o kadar sosyalleştirmiş oluruz" diyen Aktaş "Ben arkadaşlarımıza fedakarane çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Daha önce görev alan arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun. Bu işler nihayetinde birlik beraberlik ve arkadaşlık ortamı içerisinde yapılıyor. Bundan sonraki süreçte de yardımcı olabileceğimiz konular olursa biz her zaman hazırız. Kendilerine başarılarla dolu bir sezon geçirmelerini diliyorum" ifadelerinde bulundu.