İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik
2013-2014 sezonunda ligde son anda kalan Karadeniz Güvenspor, bu sezon aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyor. Genç çalıştırıcı İbrahim Oğuzay ile yeni sezona hazırlanan Güvenspor’da hedef öncelikle Play-Off oynamak.

GENÇ EKİP KURDUK
Oğuzay: “Bu sene Karadeniz Güvenspor olarak hedefimiz BAL ligini zorlayabildiğimiz kadar zorlamak. Yaptığımız mütevazı kadroyla beraber genç arkadaşları değerlendirip, gençlerin önünü açmak istiyoruz. Yaptığımız transferlerle gençlerle tecrübeli ağabeyleri birleştirdik. Genç dinamik bir ekip kurup, bu ligde neler yapabileceğimizi göstermek istiyoruz” dedi.

İSKELET KADROYU KORUDUK
İlk defa teknik direktörlük görevi yapacak olan Şota lakaplı İbrahim Oğuzay: “Yıllarca futbol oynadım. Futbol oynamak takımla beraber ayrı bir özveri ama 20 kişinin sorumluluğunu taşımak, bir camianın sorumluluğunu taşımak ve öğretici olmak tamamen olayın aşka bir yönü. Bu konuda da gençlere arkadaşlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olup, onların başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Karadeniz Güvenspor olarak İnegöl ve Bursa bölgesinde biz büyük bir camiayız. Bu takım hep bugüne kadar zorluklarla mücadele etti. Tesislerimiz yoktu. İdman saha problemleri oluyordu. Şimdi ufakta olsa bir tesisimiz var. İdman yapıp toplanabileceğimiz yerimiz var. Bizde bu doğrultuda bu sene hedefimizi arttırdık. 15-16 tane transfer yaptık. Elimizdeki iskelet kadroyu da koruduk. Bu sene ciddi bir çalışma ile hedefimiz ilk önce ilk 3 içine girip play-off’a kalmak istiyoruz” diye konuştu.

BÜYÜK TRANSFERLER SORUN OLABİLİR
“Diğer İnegöl takımları da iddialı onları nasıl değerlendiriyorsunuz"” sorusuna ise genç çalıştırıcı şu yanıtı verdi: “Her sene olduğu gibi bu konularla ilgili devamlı karşı karşıya geliyoruz. Ama bizim için önemli olan süreklilik. Başarıyı sahada yakalamak. Ekip ruhunu yakalamak. Bugün büyük transferler diye gözüken, isimleri toplayan camialar problemler yaşayabiliyorlar. Bunun önemli olan sonunu getirebilmek. Bu sene özellikle Bursa’da ve İnegöl’de iyi takım yapanlar var. Biz de bunlarla elimizden geldiği kadar iyi bir ekip olursak çalışırsak, hiç zorlanmadan mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Hedefimiz öncelikle Play-Off’lara kalmak… Her şeyin para ile yapılmadığını göstermek istiyoruz”