Bursa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından İnegöl Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan 'Palyatif Bakım Merkezi'nin açılışına katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, açılıştaki konuşmasını başına kask takarak yaptı.

Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı

KAZALARDA BİRÇOK GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Duyarlılık örneği sergileyen Şahin;

"Ben aslında iyi bir motosiklet sürücüsüyüm. Motosiklet kullanmayı da çok seviyorum. Ama bu yaz ilçemizde çok sayıda kaza meydana geldi. İnegöl'ün ova olmasından dolayı motosiklet kullanımlarında kask takmamaları neticesinde meydana gelen kazalarda birçok genç hayatını kaybetti."

"Duyarlılık oluşturmak için konuşmamı kask takarak yaptım. Bütün hemşerilerimizden ve gençlerden kasklarını takmalarını arzu ediyorum. Duyarlılık oluşturmak için kaskımı taktım. Çok küçük bir aparat belki bizim hayatta kalmamıza vesile olacak. Biraz daha dikkatli ve temkinli olalım" diye konuştu.

TRAFİK KURALLARINA UYALIM

İnegöl'de yaşanan trafik kazalarına dikkat çeken Kaymakam Ali Akça ise;

"Son zamanlarda trafik kurallarına uyulmadan yola çıkan motosiklet, bisiklet ve araçların karıştığı kazalardan maalesef canlar yandı, yürekler kanıyor. Bugünkü asayiş toplantımızda kasksız motosiklet süren sürücülere yönelik uygulamaların arttırılması talimatını verdim. Sonu can kaybıyla neticelenecekse trafiğe çıkmasınlar. Lütfen motosiklete ve bisiklete binerken trafik kurallarına uyalım" dedi.

Bu arada İnegöl'de 2015 yılında meydana gelen motosiklet kazalarında 300'ü aşkın kişinin yaralandığı ve 8 kişinin öldüğü açıklandı.