İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği
Sülekler A.Ş. İnegölspor’un Gümüşhanespor deplasman sponsoru oldu. Kulübün Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hamit Haraslı ile Basın Sözcüsü Burak Şimşek, Sülekler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sülek’i ziyaret etti.

HEDEF 1.LİG

Ziyarette söz alan Sinan Sülek, İnegölspor’a geçmişte olduğu gibi desteklerinin devam ettiğini ifade ederek;

“İnegölspor’umuza PTT 1.Lig yolunda başarılar diliyorum. Bu sezon gerçekten çok güzel bir kadromuz var. İnşallah sezon sonu hedeflenen PTT 1.Lige çıkarız. İnegölspor’umuzun geçmişte olduğu gibi her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Gümüşhanespor karşısında ekibimize başarılar diliyorum. Tüm ilçe halkımızı ve sanayicilerimizi İnegölspor’a destek vermeye davet ediyorum.”dedi.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Kulüp Basın Sözcüsü Burak Şimşek ise desteklerinden dolayı Sülek ailesine teşekkür ederek;

“İnegölspor’un hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde taraftarlarımız ve iş adamlarımız bizleri yalnız bırakmıyorlar. İlk deplasman sponsorumuz Rendi Mobilya olmuştu. İkinci deplasman sponsorumuz ise Sülekler A.Ş oldu. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Sinan Sülek’e İnegölspor forması hediye edildi.