Yıllardır Kasım Efendi Caddesi üzerinde hizmet veren Gül Pidenin ikinci şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Enver, Mazhar, Zafer ve Fatih Salacan kardeşlerin sahibi olduğu işyeri 15 Temmuz Demokrasi Meydanında hizmet verecek. Yeni işyerinin açılışı dualarla yapılırken; açılışta vatandaşlara pide ikramında bulunuldu.

MODERN TASARIM, KALİTELİ HİZMET

Belediye Başkanı Alper Taban ile davetlilerin katıldığı açılışta konuşan firma ortaklarından Enver Salacan, uzun yıllar tek şubeyle ilçe halkına hizmet verdiklerini belirterek, "Yeni yerimizde en güzel hizmeti vermek için elimizden geleni yaptık. Vatandaşlarımızın yoğun olduğu noktalardan biri de burası."

"İnşallah hayırlı bir şekilde işlerimizi sürdüreceğiz. Dekorasyon anlamında elimizden gelen her şeyi yaptık. Modern bir tasarım oldu. Büyük yatırım yaptık. İnşallah yeni iş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

GÜL PİDE ÇÇOK BAŞARILI

Et ve Süt Kurumu'ndan Et Fiyatlarına Yüzde 25 Zam Et ve Süt Kurumu'ndan Et Fiyatlarına Yüzde 25 Zam

Belediye Başkanı Alper Taban ise Gül Pidenin işinde başarılı olduğunu aktararak,

"Sağ olsunlar şehrimize gerçekten yaptıkları işlerle güzellik kattılar. Burada da yeni mekanları ile beraber leziz bir ortamı bizlerle buluşturdular. Şehrimizde açılan her yeni işletme bizim için önemli. Burada insanlar çalışacak, şehrimizdeki insanlara hizmet gelecek. Yani nereden bakarsanız bakın, her yönü ile değer katacak bir şey."

"Ben öncelikle arkadaşlarımızın girişimciliklerini kutluyorum. Kendi işletmeleri yine var ama bir ikincisini daha burada açmış oldular.

İnşallah daha fazla büyürler, farklı şehirlere ulaşırlar. Bu damat tadını başka vatandaşlarımıza da ulaştırırlar. Burada vatandaşımıza en iyi hizmeti vereceklerini biliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yeni işyeri yapılan dua sonrası hizmete açıldı.