PSG ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi PSG ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi

Takımın iyi gitmediğini ifade eden İnegölspor Başkanı Eşref Güç "Taraftar, yönetim, İnegöl bu takımın arkasında ama istediğimizi yapamıyoruz. Tabi sezon başında yaptığımız transferlere bağlı olabilir bunu baştan da söylemiştim. Transferlerimizden sonuç alamıyoruz, isim olarak kaliteliler ama sahaya yansımıyor. İyi gitmiyoruz metanetli olmamız lazım, toparlanmamız ayakta durmamız lazım. Bu oyunculara sahip çıkmak lazım bizim hepimizin görevi bu olması lazım." dedi.

İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM

Bir galibiyetin kendilerine yeteceğini söyleyen Güç "Daha önümüzde çok maç var, bu haftayı kaybettik ama hafta maçımız var Çarşamba Balıkesirspor ile kupa maçımız hafta sonu Kartalspor geliyor bize, bir galibiyet yetecek belki ama onu bir türlü yakalayamıyoruz. Şansızlıktır gidiyor hayırlısı olsun ne yapalım bunları göreceğiz ama bunları da yaşamamak için acil kararlar radikal kararlar almamız lazım. İnşallah iyi olacağına inanıyorum herkesin destek vermesi lazım. Keşke bu kadro ile sezon sonuna gidebilsek bu kadroyu kurarken böyle düşünmüştük ama her istediğiniz olmuyor." Dedi.

GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM

Play-Off hayallerinin bile kurulmasının doğru olmadığını söyleyen Güç "Gerçekçi olmak lazım 21 puan fark 1. Sıradaki takım ile var bizim şuan birincilik hayali kurmamız yanlış. Bizim play-off hayalleri kurmamız lazım şu saatten sonra onu demek bile doğru değil bence. Biz bunu dedik sözümüzün arkasındayız. Önce galibiyet almamız lazım ondan sonra toparlanmamız lazım. Bizde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz yönetim olarak maddi manevi her türlü desteği veriyoruz. Seyircimiz kazanamadığımız halde desteğini sürdürüyor daha ne yapsın seyirci. " ifadelerini kullandı.

TRANSFER OLABİLİR

Transfer yapabileceklerini belirten İnegölspor Başkanı Eşref Güç, şunları söyledi: "Oyuncular istediklerini yapamıyorlar aslında kafa olarak düşünüyorlar ama ayak olarak düşündüklerini yapamıyorlar şurada 3-4 hafta kaldı şu haftaları da atlatalım ondan sonra bakacağız. Gerekirse hamleler yapılabilir transferse transfer yapılır gidecekseler gidebilirler ama öncelikle şuan kadro bizim için önemli onun için futbolcular da bilincinde ama maalesef istenilenler olmuyor."

CEZASINI ÇEKER

Maç içerisinde İnegölspor taraftarları ile tartışan İnegölsporlu oyuncu Ekrem Sarıçam hakkında konuşan Güç " Ekrem gibi tecrübeli bir futbolcunun orada taraftarlardan özür dileyeceğine, zaten maçın genelinde iyi oynamamışsın taraftarlarla kapışmak kimsenin işine gelmez o da onun cezasını mutlaka çeker iyi bir şey değil tavsiye etmiyoruz." dedi