SGK'dan Emekli Promosyonu Açıklaması SGK'dan Emekli Promosyonu Açıklaması

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB'in ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik kurslarının yenisi düzenleniyor. KOSGEB'in sunduğu 'Girişimcilik destek programı' kapsamında düzenlenecek 13. eğitim seminerine katılanlara hibe ve faizsiz kredi imkanı da sunulacak.

Eğitim sonunda sertifika alan girişimciler, kuracakları iş ile ilgili projelerini KOSGEB'e sunarak KOSGEB'in 30 bin TL hibe ve 70 bin TL kredi olmak üzere toplamda 100 bin TL'lik desteği almaya hak kazanacaklar.

ÜCRETSİZ EĞİTİM

İTSO Başkanı Metin Anıl, 17-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek ücretsiz eğitim programına 30 kişi kabul edileceğini söyledi.

Eğitimden yararlanmak isteyenlerin 11 Ağustos'a kadar odaya şahsen başvuru yapmaları gerektiğini belirten Anıl, Girişimci adayların yapılacak sözlü mülakatla belirleneceğini aktardı.

Başkan Anıl, Katılımcıların eğitim sonunda hazırlayacakları iş planı ile KOSGEB'in Girişimcilik Destek Programı'na başvurabileceklerini, KOSGEB'in onay vermesi durumunda da 30 bin TL'ye varan hibe ve 70 bin TL'ye varan faizsiz kredi olanaklarından faydalanabileceklerini söyledi.