MAĞLUBİYETTEN FARKLI SKORA ULAŞTI

Gençlergücü Antrenörü Murat Kışkan yaptığı açıklamada;

"Mücadele gücü yüksek bir maç olacağını biliyorduk. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyun içinde yaptığımız taktiksel değişiklikle çabuk reaksiyon gösterip ilk yarının sonuna doğru skoru dengeledik ve devreye moralli girdik.

2.yarının başında Ömer Pal'ın attığı golle öne geçtik ve inisiyatifi ele aldık. Son dakikaya kadar disiplinden kopmadık ve kazanmamız gereken maçı farklı skorla almayı başardık.

Oyuncularımızı yaptıkları mücadeleden ve güzel skordan dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan camiamıza ve dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

AVERAJLA LİDERİZ

Kışkan şöyle devam etti:

"2.hafta sonunda bizimle beraber Gürsu Yenidoğan da 2 maçı kazandı. Şu anda gol averajı ile liderliğimiz devam ediyor. İnşallah sezon sonuna kadar bu şekilde devam eder ve camiamıza şampiyonluk yaşatırız.

Her hafta bizim için bir final olacak. Önümüzde çok maç var. Henüz tam hazır değiliz ancak güçlü ve kaliteli bir takımımız var. Her hafta üzerine koyarak devam ediyoruz. Daha da iyi olacağımızı düşünüyorum"

DERBİYE HAZIRIZ

"Bu hafta grubumuzda Akhisarspor ile derbi maçı oynayacağız. Umarım güzel bir müsabaka izletiriz taraftarlara. Rakibimiz 1.kümeye bu sene çıktı ve kümede kalmak için puanlar toplamak için savaşacaktır.

Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda

Nitekim bu hafta deplasmandan 1 puanla döndüler. Hiçbir maçın favorisi olmaz. Biz aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Camiamız sabırlı olsun Gençlergücü'nü hak ettiği yere taşıyacağız"