AK Parti belediyesi 'Kent Lokantası' uygulaması başlattı AK Parti belediyesi 'Kent Lokantası' uygulaması başlattı
Toplantıda MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve yüksek teknoloji ilkesiyle ile birleştirerek, genç girişimci ve yöneticilere aktaran; toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturmak amacı ile çalışılacağı açıklandı.

Ertuğrulgazi Konağında bir araya gelen Genç MÜSİAD’lılar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Toplantıya Genç MÜSİAD’dan sorumlu MÜSİAD İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Musap Güleç, MÜSİAD Üyesi Arif Can, MÜSİAD Gençlik Kurulu İnegöl Şube Başkanı Ramazan Aksugül, Yönetim Kurulu Üyeleri,Emin Genel,Faruk Seymen,Mesut Ergene,Ehad Yıldız,Levent Ergül,Levent Özçiftçi, Mustafa Coşkun, Tufan Tutum,Melih Sarıkaya,İsmail Orhan ile Genç MÜSİAD Üyeleri ve Üye Adayları Katıldılar.

2015’TE KONGRE VAR

Kısa bir sinevizyon film gösterimi ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Ramazan Aksugül, 2 yılı geride bıraktıklarını, İnegöl ve ülke adına faydalı çalışmalara faaliyetlere imza attıklarını belirterek, yakaladıkları bu ivme ile 2015 yılında yapılacak genel kurul sonrası oluşacak yeni Yönetim Kurulu ile hedeflerinin Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi bayrağını dahada yükseklere taşımak olduğunu belirtti.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ TESİS ETMELİYİZ

Aksugül konuşmasına şöyle devam etti: “Amacımız;MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve yüksek teknoloji ilkesiyle ile birleştirerek, genç girişimci ve yöneticilere aktaran; toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturmaktır. Bu amacı yerine getirmek bu amaca ulaşmak için öncelikle bizler yani Gençlik Kurulu üyeleri olarak birbirimize kaynaşmalı, insani ve dostane bağları güçlendirmeli, sosyal ve ticari hayatta birbirimiz ile her türlü birlikteliği sağlam temellere oturtmalıyız. Bu nedenledir ki öncelikli hedefimiz bu kaynaşmayı bu birliği bu beraberliği tesis etmemiz gerekir”

Dost Meclisi toplantısı üyelerin önerilerinin alınması ile sona erdi.