Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu
Maç sonrası gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, rakiplerinin, kendilerine göre daha avantajlı olduğuna değinerek, “Gruplara kalmanın ekonomik ve prestij bakımından getirileri var. Onları düşündük. Karabükspor da çok istedi. Onlar da buraya bunun için geldi. Bizden biraz daha avantajlıydılar. Çünkü onlar cuma günü oynadı, biz pazar günü oynadık. Onun yorgunluğunu hissettik.”

“KAZANABİLİRDİK”

“Hakem, son dakikada ağlara giden topumuzu geçersiz saydı ve golü vermedi. Hakemin kararlarını incelememiz gerekiyor. Rotasyonla 5-6 oyuncumuzu değiştirip kadromuzu geniş kullanarak eksiğimizi gidermeye çalıştık ama saha gerçekten çok ağırdı. Buna rağmen maç ortada geçti. Yani kazanabilirdik. Önümüzde bir Hatay maçı var. Ona hazırlanacağız. dedi.

OYUNDAN MEMNUNUM

Bu yıl alt yapıdan A takıma kazandırılan gençlerin sahada iyi mücadele verdiğine değinen Yıldırım, “Gayet iyi mücadele ettiler. Top bizdeyken de genelde doğru ve olgun bir şekilde oynadılar. İyi de mücadele ettiler. Ben onların göstermiş oldukları mücadeleden ve oynadıkları oyundan ve gelişmelerinden memnumum.”

“Biz zaten sezon başında da bu konuyu konuştuğumuzda da, kadromuzu onlara yer verecek şekilde planladığımızı zaten söylemiştik. Onlara fırsat geldi. Kupa maçlarında geldi. Bazen lig maçlarında geliyor. Onlarda iyi kullanıyorlar ve iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. Ben hepsinin oynadığı oyunu çok iyi doğru buldum ve onları da tebrik ediyorum.”ifadelerini kullandı.

ALİ VE SEMİH İYİ MÜCADELE ETTİ

Bazı oyuncuları dinlendirdiklerini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu;

“Kemal ile Bilal’i dinlendirdik. Bazı oyuncularımızı dinlendirmemiz gerekiyor. O bakımdan onların pozisyonunda oynayan Ali ve Semih’te iyi mücadele ettiler. Onlarda zaten bekliyorlar. Antrenmanlarda zaten iyiler. O bakımdan onlara o fırsatı vermek bizce çok doğru bir şeydi. Onlarda zaten iyi oynadılar.”

KARABÜK CEPHESİ

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ise İnegölsporun çok güçlü ve iyi
bir takım olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Ligde mücadele ettikleri kadroda rotasyon yapmadan bu maça çıkmak istediklerini vurgulayan Kafkas, şöyle konuştu:

Maalesef çok fazla sakatımız var. 8 oyuncumuzdan yoksunduk. Aslında onlar iyi durumda olsa bu maça tam kadro çıkacaktık. İnegölspor bölüm bölüm bizden daha iyi oynadı. Bölüm bölüm biz İnegölspordan daha iyi oynadık. Çok keyif veren, iki takımın da futbol oynamaya çalıştığı, iyi bir mücadele örneği oldu. Çok da zevk aldık. Havanın Yağmurlu olması, ambiyansın, seyircinin güzel olması, iyi bir oyun ortaya çıkarttı. İnegölspor camiasına teşekkür ediyorum. Bize tesislerini verdiler. Sağ olsunlar. Antrenman yaptık. Çok da iyi bir takım kurmuşlar. Umarım hedefledikleri yere gelirler.

Kafkas, İnegölspor taraftarlarının, takımlarını çok iyi desteklediğini dile getirdi.

Müsabakadan keyif aldığını anlatan Kafkas, Gruplara kaldık. Bundan sonra elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Umarım sakatlarımız da döner. Hem kupada hem de ligde iyi yollara yol alırız değerlendirmesinde bulundu.